Egyéb kategória

6 dolog, amit a pasik látszólag utálnak, de titokban rajonganak értük

A srácok bizony hajlamosak túlzásba vinni a menőzést. Ezt a viselkedést valószínűleg egy lánynak se kell bemutatnunk. Általában minden, ami számotokra cuki egy fiúban, az a haverjaik szemében inkább ciki. De akár bevallják, akár nem, minden fiúnak van néhány ilyen „cikis” hóbortja.

vous - 2022.02.14.
6 dolog, amit a pasik látszólag utálnak, de titokban rajonganak értük

Van egy csomó dolog, amiért a pasik egyöntetűen lelkesednek: kaja, akciófilmek, még több kaja. Ám ha akár csak megemlítünk nekik bizonyos más tevékenységeket, rögtön beindul a szemforgatás és a fintorgás. De ne hagyjátok, hogy a srácok elhitessék veletek, hogy szívességet tesznek nektek azzal, ha le kell ülniük veletek Jóbarátokat nézni. Most elhoztuk nektek azokat a dolgokat, amiket a srácok titkon igenis imádnak! 

Tánc

Még ha nem is ezt mutatják felénk, valójában a pasik alig várják, hogy ürügyük legyen megmutatni a szuperdögös táncmozdulataikat. Irány a legközelebbi szórakozóhely!

Objektum doboz

Csajos esték

Ha a barátotok egyszer részt vehetne egy ilyen csajos buliban, végre kideríthetné a nagy rejtélyt: miről beszélgetnek a lányok, ha maguk vannak? De akár lóghat a haverjaival is, amíg ti kipletykáljátok magatokat. Így mindenki nyer.

Forrás:
giphy.com

Sorozatok

Azt gondoljátok, ti vagytok az egyetlen Netflix-rajongók a párkapcsolatotokban? Meglepődnétek, ha tudnátok, hogy bizony a pasitok is kívülről fújja a sorozatok főcímdalát.

Objektum doboz

Az egészséges kajáitok

Ne is foglalkozzatok a teátrális undorral, ami minden egyes alkalommal kiül a pasitok arcára, amikor meglátja, hogy már megint „azt a fura zöld levet” isszátok. Titokban ő is nagy rajongója a turmixoknak. Gyanús is volt, hogy miért fogy el mindig olyan hamar, nem igaz?

Forrás:
giphy.com

Popzene

Ne lepődjetek meg, ha egyszer rajtakapjátok a párotokat, amint egy régi Taylor Swift-számra táncikál. Inkább ne kérdezzetek semmit!

Objektum doboz

Rajzfilmek

Akárhogy is húzzák a szájukat, amikor rátok jön a mesenézési láz, abban egészen biztosak vagyunk, hogy az összes fiú elmorzsol egy könnycseppet, amikor a vadász lelövi Bambi anyukáját.

Forrás:
giphy.com
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.