Egyéb kategória

Eljött az ideje, hogy ledobjátok a bugyitokat! – Elmondjuk, miért

A legtöbb nőnél az alsónemű a szett elengedhetetlen darabja. Eszüknbe sem jut, hogy anélkül induljunk el otthonról. Azonban lehet, hogy ezután ti is bugyi nélkül lejtetek majd be a munkahelyetekre...

vous - 2022.05.11.
Eljött az ideje, hogy ledobjátok a bugyitokat! – Elmondjuk, miért

Bugyit a nők már a viktoriánus korban is hordtak, bár az akkori alsóneműk inkább egy nadrágra hasonlítottak. Azonban a fehérneműk egyre apróbbak és rövidebbek lettek, ma viszont már ott tartunk, hogy lehet, nem is szükséges bugyit hordanunk. Hogy miért? Emiatt a 5 ok miatt!

1. Könnyebben elkerülhetitek a fertőzéseket

Ha hosszabb ideig szűk bugyit viseltek, akkor a fehérnemű korlátozza a levegő áramlását, így benntartja a hőt és a nedvességet, ami fertőzéseket okozhat. Ha tehetitek, próbáljátok meg elkerülni a lányok kedvencét, a tangabugyit, mivel a vékony hátsó pánt miatt a baktériumok a végbélből a hüvelybe vándorolhatnak át – írja a MyTinySecrets.

2. Szabadon áramolhat a csí 

A csí – ami egy lérfontosságú energia – fontos, hogy szabadon áramolhasson, mivel egészségesen tartja a szervezetet és elősegíti az optimális működését – beleértve a nemi szerveket is. Sőt, ha bugyit viseltek, az akár a szexuális energia áramlását is akadályozhatja. 

Forrás:
pixabay.com

3. Megelőzhetitek a narancsbőrt

A bugyi nemcsak a csí áramlását blokkolhatja, hanem megzavarja a vér és a nyirokfolyadék áramlását is, ami a narancsbőr kialakulásához vezethet. Tehát jól értitek, ha nincs bugyi, akkor az is lehet, hogy a narancsbőr is kevesebb lesz!

4. Felszabadítja az ágybéli energiákat 

A megfelelő véráramlás elengedhetetlen az egészséges vágy fenntartásához, ugyanis az egészséges libidó alapja az optimális vérkeringés.

5. Erősíti a személyiséget 

Ha úgy döntünk, hogy nem hordunk bugyit, az egy határozott választás. Ha kitörtök a társadalom szabályrendszeréből, az végtelenül felszabadító érzés lehet. Ha így döntötök, sokkal dögösebbnek és magabiztosabbnak fogjátok érezni magatokat! 

Ajánlott cikkek