Egyéb kategória

Eljött az ideje, hogy ledobjátok a bugyitokat! – Elmondjuk, miért

A legtöbb nőnél az alsónemű a szett elengedhetetlen darabja. Eszüknbe sem jut, hogy anélkül induljunk el otthonról. Azonban lehet, hogy ezután ti is bugyi nélkül lejtetek majd be a munkahelyetekre...

vous - 2022.05.11.
Eljött az ideje, hogy ledobjátok a bugyitokat! – Elmondjuk, miért

Bugyit a nők már a viktoriánus korban is hordtak, bár az akkori alsóneműk inkább egy nadrágra hasonlítottak. Azonban a fehérneműk egyre apróbbak és rövidebbek lettek, ma viszont már ott tartunk, hogy lehet, nem is szükséges bugyit hordanunk. Hogy miért? Emiatt a 5 ok miatt!

1. Könnyebben elkerülhetitek a fertőzéseket

Ha hosszabb ideig szűk bugyit viseltek, akkor a fehérnemű korlátozza a levegő áramlását, így benntartja a hőt és a nedvességet, ami fertőzéseket okozhat. Ha tehetitek, próbáljátok meg elkerülni a lányok kedvencét, a tangabugyit, mivel a vékony hátsó pánt miatt a baktériumok a végbélből a hüvelybe vándorolhatnak át – írja a MyTinySecrets.

2. Szabadon áramolhat a csí 

A csí – ami egy lérfontosságú energia – fontos, hogy szabadon áramolhasson, mivel egészségesen tartja a szervezetet és elősegíti az optimális működését – beleértve a nemi szerveket is. Sőt, ha bugyit viseltek, az akár a szexuális energia áramlását is akadályozhatja. 

Forrás:
pixabay.com

3. Megelőzhetitek a narancsbőrt

A bugyi nemcsak a csí áramlását blokkolhatja, hanem megzavarja a vér és a nyirokfolyadék áramlását is, ami a narancsbőr kialakulásához vezethet. Tehát jól értitek, ha nincs bugyi, akkor az is lehet, hogy a narancsbőr is kevesebb lesz!

4. Felszabadítja az ágybéli energiákat 

A megfelelő véráramlás elengedhetetlen az egészséges vágy fenntartásához, ugyanis az egészséges libidó alapja az optimális vérkeringés.

5. Erősíti a személyiséget 

Ha úgy döntünk, hogy nem hordunk bugyit, az egy határozott választás. Ha kitörtök a társadalom szabályrendszeréből, az végtelenül felszabadító érzés lehet. Ha így döntötök, sokkal dögösebbnek és magabiztosabbnak fogjátok érezni magatokat! 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.