Egyéb kategória

Ezek a legszebb bókok, melyeket egy nő kaphat

Ne szégyelljük bevallani: néhány kedves bóktól egy kicsit minden nő elolvad. De melyek azok a kedves szavak, melyeknek egy nő sem tud ellenállni? Most kiderült!

vous - 2022.01.30.
Ezek a legszebb bókok, melyeket egy nő kaphat

A Popsugar nőket kérdezett arról, melyek voltak életük legszebb bókjai. Azoknak a szép szavaknak pedig, amikről a lányok beszámoltak, mi is nagyon örülnénk. Ti már kaptatok hasonló kedveskedést?

"Azt akarom, hogy olyan legyen a lányom, mint te."

"Ezt két különböző férfi is mondta nekem. Egyszer ráadásul egy olyan ember, akire felnéztem, a szakmai mentorom, a 20-as éveim elején. Mindig is úgy gondoltam, ez a legnagyobb bók, amit egy nő kaphat." – Caroline Zelonka

"Ahogy sétáltam a kocsi felé azt gondoltam, ki ez a gyönyörű, szőke nő?"

"Ezt ma mondta a férjem. Még 42 év után is így gondolja. Elképesztő!" – Cyndi Perlman Fink

Objektum doboz

"Azt hiszem, veled még a pokolban is jól érezném magam."

"Az egyik barátom mondta nekem egyszer." – Madeleine Bolger

"Jobban főzöl, mint az anyám."

– Vinod Vadakkadath

Objektum doboz

"Veled önmagam lehetek."

"Ennél jobb bókot ember nem kaphat." – Sofia Ferreira

"Nélküle sosem tudtalak volna így felnevelni titeket."

"Ezt egyszer az apukám mondta nekem az anyukámról, mikor a húgom végzett az orvosin. Anyukám teljes munkaidőben dolgozott azért, hogy iskolába tudjunk járni, amiért mind nagyon hálásak vagyunk neki." – Siddharth Ahluwalia

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.