Egyéb kategória

5 gyors és egyszerű frizura, amivel feldobhatjátok a hétköznapokat

Sokan vagyunk hosszúhaj-mániások, imádjuk kiengedve hordani a derékig érő hajzuhatagunkat. Amennyi örömet okoznak nekünk a szépséges tincseink, pont annyi bosszúságot is hoznak az életünkbe. Ez így is van jól.

vous - 2022.01.28.
5 gyors és egyszerű frizura, amivel feldobhatjátok a hétköznapokat

Néha zavar, húz, nem kényelmes, nem jó érzés és szerintem nem tévedek, ha azt mondom, hogy megfordul a fejünkben a gondolat, miszerint rövidre vágatnánk az egészet úgy, ahogy van. Most viszont hoztam nektek öt olyan frizurát, amiket nemcsak könnyen és gyorsan el lehet készíteni, de szinte minden alkalomhoz tökéletesen illenek. Legyen az hétköznap, iskola, munka vagy buli.

1. Félig kiengedett

Így nemcsak a hosszúságát mutogathatjuk büszkén, de még a szemünkbe sem lóg. Ebben a videóban azt is megmutatják, hogyan készíthetitek el ezt a kicsit hercegnős, félig kibontott, félig felfogott frizurát.

2. Laza copf

Imádjuk a copfokat, legyen az szoros vagy laza. A kicsit kócosabb változatáról készült videót itt megnézhetitek, hogy nektek is tökéletes lófarkatok legyen egy dolgos hétköznapon.

3. Hívjátok segítségül a hajfánkot

De fánk nélkül is könnyen megcsinálhatjátok! Most úgy is trendi, miért ne készíthetnétek el magatoknak ti is villámgyorsan – két perc alatt – ezt az igazán csinos-csajos frizurát? Itt megnézhetitek, hogyan készül!

4. Konty

És szintén egy minden alkalomra illő és megfelelő konty. Nézzétek meg itt, hogy hogyan készül!

5. Loknik

A hatalmas loknikért még mindig odáig vagyunk, egyszerűen örök trend, mégis klasszikus és mindenkinek jól áll. Lessétek el a trükköket ebből a videóból, és varázsoljatok magatoknak reggelente csodálatos, bálba illő frizurát pár perc alatt. Nem is olyan nehéz, mint amilyennek látszik! Ha pedig az első tincseket hátulra fogjátok egy csattal, egyből látni is fogtok valamit, nem csak a szemetekbe lógó hajszálaitokat.

Ajánlott cikkek