Egyéb kategória

A legdivatosabb ruhadarabok tavaszra, amelyek a te szekrényedből sem hiányozhatnak!

Bár még javában benne vagyunk a hideg hónapokban, nem árt, ha időben elkezdünk felkészülni a tavaszra. A testi-lelki felüdülés mellett természetesen a környezetünkre is gondolnunk kell, ez pedig tökéletes alkalom a ruháink átválogatására, új ruhadarabok beszerzésére.

vous - 2022.02.01.
A legdivatosabb ruhadarabok tavaszra, amelyek a te szekrényedből sem hiányozhatnak!

Mindenki tudja, hogy a tavasz a megújulás időszaka, ezért, hogyha unod már az ezeréves, szekrény mélyén lapuló göncöket, épp itt az ideje a váltásnak. A szelektálást követően pedig nem árt beszerezni néhány új szerelést sem, ehhez pedig tökéletes választás lehet a VAN GRAAF tavaszi kollekciója. Összeállítottunk négy szettet is a kedvenc ruhadarabjainkból, ha szükséged lenne egy kis inspirációra.

Hódítanak a pasztell színek

Az idei tavasz kétségtelenül a pasztell színek szerelmeseinek fog kedvezni, így legelső összeállításunkban is erre fektettük a hangsúlyt. Ezeket a ruhadarabokat azoknak ajánljuk, akik nem szeretnek túl nagy feltűnést kelteni, de szeretnének egy kis extrát csempészni a mindennapi öltözködésükbe.

VAN GRAAF_szett 1 (1)

Ezekkel a ruhadarabokkal csempészhetsz egy kis extrát az öltözködésedbe.
Forrás:
Vous

Kényelmes és elegáns

Természetesen azokra is gondoltunk, akik szeretnek elegánsabb ruhadarabokat választani a mindennapokra, vagy éppen a munkahelyük követeli meg ezt. Második szettünkben tökéletesen harmonizál egymással a nőiesen ízléses blúz és a viharkék zakó egy kifinomult, dekoratív, mégsem túl hivatalos külsőt kölcsönözve. A szettet egy letisztult, fehér táska koronázza meg.

VAN GRAAF_szett 2

A nőiesség és az elegancia harmóniája.
Forrás:
Vous

Tavaszból a nyárba

Talán minden női gardrób egyik legalapvetőbb eleme egy maxi ruha, ami a tavasz végén, nyár elején tökéletes választás lehet a mindennapokra. A harmadik szettünkben látható ruha éppen egy ilyen darab, melyet bátran lehet viselni akár egy lazább munkahelyen is, színének és hosszának köszönhetően ugyanis egyáltalán nem kihívó, cserébe viszont rendkívül nőies. 

VAN GRAAF_szett 3

Készülődés a nyárra.
Forrás:
Vous

A sportos az örök divat

Végezetül pedig egy olyan összeállítást hoztunk, aminek minden eleme kötelező darabja a női gardróbnak: világos farmer nadrág, világos farmer dzseki és egy egyszerű, élénk színű póló, ami a tavaszt idézi. Legyen szó akár egy iskolában töltött napról, munkahelyről vagy kirándulásról a barátokkal, ezekhez a ruhadarabokhoz mindig bátran nyúlhatsz. 

VAN GRAAF_szett 4

Egy sportos szettel sosem lőhetsz mellé!
Forrás:
Vous

A bemutató szettekben szereplő ruhák képeinek tulajdonosa a VAN GRAAF.

Ajánlott cikkek