Egyéb kategória

Újra tavasz: ideje az új szokásoknak? Így randizunk napjainkban

Az elmúlt évek a pandémiával és a korlátozásokkal egyáltalán nem segítettek azoknak, akik szerették volna bevetni magukat a randizás tengerébe. De mit ígér akkor 2022?

vous - 2022.04.17.
Újra tavasz: ideje az új szokásoknak? Így randizunk napjainkban

A vírus megjelenése óta teljesen megváltoztak a mindennapjaink, és az, ahogy másokhoz viszonyulunk. Akarva-akaratlanul bezárkóztunk, és kissé távolságtartóak lettünk, ami egyáltalán nem szerencsés azoknak, akik ilyen időkben szeretnék életük párját megtalálni.

Megjelenni az összes létező eseményen, ahova van esélyünk eljutni? Online randizás? Mégis hogyan tovább?

A Bumble mentőövet dob most minden kétségbeesettnek és segít eligazodni a randizás kusza világába!

Ezekre készüljetek!

Felfedező-randizás

Ne hidd azt, hogy mindent tudsz arról “mi jön be” neked. 2022 a kíváncsiság éve lesz, és úgy tűnik mindenki erre készül! Az explori-dating során az emberek olyan randizási területekre is bemerészkednek és olyanokkal ismerkednek, akikre eddig nem is gondoltak volna. Így biztos új élmények várnak majd rád is!

Gyors előretekerés

A gyors előretekerés lehetőségének sokan örültek volna az elmúlt két évben, de ez nem volt megoldható. A Bumblee szerint az emberek számára felértékelődött az idő, és inkább koncentrálnak potenciálisan hosszú távú partnerekre, mint a gyors kalandokra.

Fontosabbak lettek a lelki kapcsolatok.

Fontosabbak lettek a lelki kapcsolatok.
Forrás:
Pexels

Tudatos szinglik

Azért szinglinek lenni sem a világ legrosszabb dolga! Ha jól kihasználjuk az egyedüllétet az a későbbi kapcsolatainkat is segítheti!  Ha esetleg nem vagytok hozzászokva, akkor most itt a lehetőség, hogy megismerjétek jobban magatokat, új hobbikat találjatok, magabiztosabbak legyetek!

Az érintés ereje

Bár mostanában kétszer meggondoljuk, kihez és miként érünk hozzá, ez nem jelenti azt, hogy nem fejezzük ki az érzéseinket. így tűnik, a bezártság meghozta a hatását, és az emberek is sokkal elfogadóbbak lettek azokkal szemben, akik nyilvánosan, érintéssel mutatják ki a boldogságukat egymás iránt.

Zoom-hatás

Ki mondta, hogy randizni csak szemtől szemben lehetséges? A home-office meetingek és az online oktatás miatt mindenki hozzászokott a videóhívásokhoz – miért ne alkalmaznánk ezt akkor, ha épp a szerelmet keressük?

Persze ez nem azt jelenti, hogy mostantól az összes randi partnerünket csak egy kijelzőn keresztül fogjuk ismerni, de sokaknak könnyebbé teheti ez a módszer az ismerkedést, ha az otthonunk kényelmében beszélgethetünk.

Ti bevállalnátok egy online randit?

Ti bevállalnátok egy online randit?
Forrás:
Pexels

A trendek változnak, a randizás pedig továbbra sem egyszerűbb, mint eddig volt. Ne hagyjátok, hogy nyomás nehezedjen rátok azzal kapcsolatban, hogy a világ fokozatos kinyitásával nektek is bele kell vetnetek magatokat az ismerkedésbe!

Akik viszont úgy döntenek, hogy vállalják a kihívást, nektek egy kalappal!

Forrás / ELLE Ausztrália

Ajánlott cikkek