Egyéb kategória

Így nyerte vissza formáját Gwyneth Paltrow és Madonna, mindenki számára elérhető ez a fogyókúrás megoldás

A jóga hatékonyságáról már sokat írtunk, speciális gyakorlatokat ius bemutattunk. Most világhírű sztárok módszerei is bizonyítják, hatékony és élvezetes mozgásforma a jóga.

vous - 2021.09.29.
Így nyerte vissza formáját Gwyneth Paltrow és Madonna, mindenki számára elérhető ez a fogyókúrás megoldás

Az olyan híres kismamák, mint Gwyneth Paltrow és Madonna nagy jógarajongók, mert szerintük ez segít remek formában tartani testüket. Gwyneth mikor arról mesélt egy lapnak, hogy a terhességei alatt felszedetett csaknem 40 kilót, bevallotta azt is, hogy kicsit ijesztő volt látni a saját testét szülés után. „Az, ahogy gömbölyödsz a várandósság alatt szép folyamat, még jól is áll, ám ha már nem vagy terhes, ráadásul pár hónap eltelt a szülés óta és még mindig rengeteg plusz fölösleget cipelsz magadon, mindened lóg és megereszkedett, természetes, hogy felmerül benned a kérdés, hogy vajon vissza fog-e állni még az eredeti állapot. De nyugi, ha sokat dolgozol érte, meglesz az eredmény”– mondja.

Madonna úgy véli, hogy az, hogy 48 éves kora ellenére évtizedekkel fiatalabbnak néz ki annak köszönhető, hogy az Ashtanga jóga követője. Ez a jógatípus a többinél sokkal dinamikusabb, nagyobb erőkifejtésre van szükség az ászanák végzése közben. Biztosak lehetünk abban is, hogy emellett a koncerteken teljes erőbedobással folytatott tánc is szerepet játszik abban, hogy a teste még mindig csodásan néz ki.

Ajánlott cikkek