Lélek

4+1 meglepő, de vonzó dolog, ami bejön a pasiknak

Mindenki nyugodjon meg, ez nem a szokásos „szép mosoly-jó humorérzék-intelligencia” lista lesz. Valami egészen más, valami furcsa, valami szokatlan. Nem hiszed el? Győződj meg róla a saját szemeddel! Jöjjön pár meglepő, de vonzó dolog, ami bejön a pasiknak a csajokon!

vous - 2020.02.21.
4+1 meglepő, de vonzó dolog, ami bejön a pasiknak

Szervezés

Ugye? Van valami, amiben mi, csajok sokkal jobbak vagyunk: a szervezésben. Ez pedig vonzóvá tesz minket. A pasik esetlegesen élnek – legtöbbször azt sem tudják, mi történik a következő másodpercben. Mi pedig megtervezünk mindent, aprólékosan, kiszámíthatóan. Kézben tartjuk a dolgokat, ami megnyugtató a férfiaknak és azt érzik: ez a csaj kell nekem.

Erő

Nincs annál vonzóbb, mint amikor egy lány kiáll az igazáért. Amikor harcol és megvédi a saját véleményét. Erről nem sűrűn beszélnek a srácok, de higgyétek el, bejön nekik. Mindegy, miért harcoltok, ha oda tudtuk csapni az ügy érdekben. Ezzel lehet azonosulni, erre a tulajdonságra mindenki fel tud nézni. Menő, ha valamit akkor is támogatsz, ha mindenki más ellene van.

szerelem

Forrás:
istock

Nyugiii!

Talán az előző két tulajdonság miatt nehéz megtalálni bennünk a harmadikat. Tök jó, hogy szervezettek vagyunk; az is oké, hogy harcolunk az igazunkért. Viszont néha tudni kell pihenni is. Az „engedd el”-filozófia az, ami a pasikban sokkal inkább megvan. Ha valami ellen nem tudnak semmit tenni, nem is foglalkoznak vele. Ha ezt felfedezik egy lányban, az nagyon meg tudja őket fogni.

Függetlenség

Biztos vannak olyan pasik, akiknek bejön, ha egy nőt hozni-vinni kell, fizetni a költségeit, döntéseket hozni helyette, felelősséget vállalni a tetteiért stb. Sok férfi egy ilyen nő mellett érzi magát alfahímnek, családfenntartónak, gondoskodónak, aki mellett biztonságban érezheti magát élete párja. DE! Van egy olyan sejtésünk, hogy manapság többen vannak, akik épp az ellenkezőjére buknak. Egy független nő, aki felelősséget tud vállalni a döntéseiért, az étteremben fizeti a számla felét, annyi pénzt költ, amennyit megengedhet magának, nem esik pánikba, ha meg kell oldania egy problémát, röviden képes az önálló életre, a pasija nélkül is vígan megvan. Ez szexi!

Forrás:
unsplash

+1 Környezettudatosság

A környezettudatosság egyre inkább begyűrűzik a mindennapjainkba – sőt, már a szerelmi életünkben is fontos szempont, legalább is ez derült ki a Zoosk amerikai randioldal által készített felmérésből. 5100 szinglit interjúvoltak meg, 123 257 randiprofilt néztek át, amelyekből kiderült, meglepően sokat nyom a latba, ha valaki környezettudatos.

A meginterjúvolt egyedülállók 78 százaléka járna olyannal, akit érdekel a környezetvédelem, 58 százalék gondolja úgy, hogy a környezettudatosság megnyerő, 65 százalék pedig kifejezetten vonzónak találja a környezettudatos embereket. A szinglik 81 százaléka komoly problémának tartja, ha a randipartnere szemetel, és 74 százalékuk nem is járna olyannal, aki ilyet tesz. Ha úgy érzitek, van még hova fejlődnötök a témában, töltsétek le az Öko Napló alkalmazást! Rövid kérdésekkel tesztelhetitek, mennyire sok kárt okoztok a bolygónak és még tippeket is kaptok, hogyan lehettek környezettudatosabbak!

Ha többet akartok megtudni az appról, kattintsatok ide!

Kérdezzétek meg a pasitokat, ő mivel egészítené ki a listát! Lehet, meglepő válaszokat kaptok!

Ajánlott cikkek