Egyéb kategória

Fuss, család, fuss! Lipőkék a saját fejük után mennek, de mi sül ki a nap végére?

A keddi küzdelem az edzőket újabb kihívások elé állította, Lipőkék megint a saját fejük után mennek, nem hallgatnak Katus Attilára, pedig eddig mindig bebizonyosodott, vele együtt tudnak eredményesek lenni.

vous - 2019.10.16.
Fuss, család, fuss! Lipőkék a saját fejük után mennek, de mi sül ki a nap végére?

 A keddi pálya azonban nem csak rajtuk, Lőcziéken is kifogtak.

Fuss, család, fuss - Lipőkék

Fuss, család, fuss – Lipőkék
Forrás:
Tv2

Gergő és Roland is olyan külső sérüléseket szereztek, hogy esélyük nem volt győzedelmeskedni Buchingerék felett, akik ezzel a győzelmükkel a harmadik hét biztos versenyzői. A szerdai csata sem tűnik kevésbé izgalmasnak, az egyre nagyobb terhelés kihozza a versenyzőkből mindazt, ami eddig rejtve maradt.

fuss,család, fuss 7.nap

fuss,család, fuss 7.nap
Forrás:
Tv2

Bencsikéknél sem csitulnak a kedélyek, Katikáról pedig kiderül, napok óta sérült lábbal versenyzett, csak éppen erről senkinek nem szólt. Amikor azonban a lakókocsiban a nap végén rosszul lesz, fia mentőt hív hozzá. Hogy ez mennyire befolyásolja a további versenyt, az az esti adásból kiderül.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Otthon

A népszerű és designos franciaágyak
Otthon
A népszerű és designos franciaágyak
vous - 2023.11.23.
Az alvás fontos szerepet játszik mindennapi életünkben, és egy megbízható franciaágy kiválasztása kulcsfontosságú a pihentető alváshoz. Az ilyen ágyak között két gyakran választott lehetőség van a rugós és a matracos változatok. Mindkét típusnak megvannak a maga előnyei és hátrányai, és a választás függ az egyéni szempontoktól és az alvási szokásoktól.