Egyéb kategória

Keresztes Ildikó kemény beszólásaival indult a Star Academy

A valóságshow-k és pláne a beköltözőadások szerelmesei nagyon jól jártak szombat este, ugyanis ezen a napon, ugyanabban az idősávban, indult el a Star Academy és a ValóVilág 8 is. Most az előbbiről lesz szó.

vous - 2016.08.27.
Keresztes Ildikó kemény beszólásaival indult a Star Academy

Szerencsére mi, VOUS-lányok lelkesen nézzük helyettetek veletek a valóságshow-kat, amik szombat estétől napi rendszerességgel jelentkeznek. Ma este beköltözött az első csapat a ValóVilág 8 házába, amiről Emcsi írt nektek beszámolót, én a Star Academy első részét hoztam el nektek. A TV2 új műsorában a legizgalmasabb, hogy ez se nem egy átlagos tehetségkutató, se nem egy hétköznapi valóságshow, hiszen a Star Academy ennek a kettőnek a szerelemgyermeke. És hogy ezt hogy kell elképzelni?

Na ez az, ami az első adásból nem derült ki. Hiszen ezen az estén csak egy szimpla éneklős show-t kaptunk – ez lesz egyébként minden hétvégén –, és a beköltözők mellett megismertük a zsűrit.

Az már világos, hogy Keresztes Ildikó lesz a szőrösszívű ítész – akinek az első könnyeire biztos várni kell pár adást –, ő már az első részben elsütötte az „ez egy falunapon délután kettőkor jó lenne” beszólást (milyen patronokat durrant majd el a későbbiekben?!), Pásztor Anna pedig az ő ellenpontja, akivel kóstolgatják egymást. Talán az sem véletlen, hogy Ildikó feketében, Anna pedig fehérben volt. Király Viktor nem túl meglepő módon az a zsűritag, aki főleg az angol nyelvű dalok szövegértelmezésével tesz tanúbizonyságot hozzáértéséről, Vastag Csaba szerepe pedig egyelőre egy hatalmas kérdőjel.

star academy zsuri

Forrás:
TV2 Facebook

És hogy milyen az első hat beköltöző? Egyelőre az biztos velük kapcsolatban, hogy énekelni tudnak, de vajon ez elég egy valóságshow-hoz is? Ez még a jövő zenéje. Név szerint ők költöztek össze szombaton: Hegyi Dávid, Fazekas Eszter, Szőcs Renáta, Pádár Alexandra, Kertész Iván, Kátai Lilla. Van köztük vörös hajú, izgulós fiú, több szingli lány – olyan, aki most szakított, és olyan is, akinek még sose volt pasija –, más tehetségkutatót már megjárt „veterán”, traktort vezető nő és egy szőke, göndör „tündérlány”.

A műsor házigazdái egyébként Ördög Nóra és Majka, akik hozzák a tőlük megszokott, könnyed, izzadságmentes stílust. Majka megcsillogtatja azt, amivel anno csak majdnem nyerte meg a ValóVilág második évadát. Az ő szájából nincs hiány olyan mondatokban, hogy „ez a lány 18 éves, ami bizonyos kor felett önmagában is tapsot érdemel” (bármit is jelentsen ez), Ördög Nóra pedig változatlan profizmussal vezeti a műsort. És persze szuperül néz ki.

Ti mit gondoltok a műsorról? Szavazzatok!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek