Test

Gyors edzés: három tökéletes gyakorlat

Nem minden tréningnek kell feltétlenül összetett feladatokból állnia. Itt három egyszerű, de mégis hatékony mozgásformát mutatunk, amiktől biztosan megizzadsz.

vous - 2019.09.16.
Gyors edzés: három tökéletes gyakorlat

Egy edzésnek nem kell mindenképpen komplikáltnak lennie ahhoz, hogy hatásos legyen. A legeredményesebb gyakorlatok a legegyszerűbbek és már régóta ismertek mindenki előtt. Ennek ellenére, valamint a gépek és az összetett mozgásformák elterjedése miatt sokszor megfeledkezünk a legegyszerűbb megoldásokról. Ezzel a három klasszikussal garantáltan izzadni fogsz, és az izmok jó részét erősíted is velük.

Egylábas „fogcsikorgatós”

Ez a gyakorlat a teljes törzsizomzatot megdolgoztatja és erősíti. Feküdj a hátadra és zárd össze kezeidet a fejed mögött! A térdek behajlítva, talpunk a talajon. Most emeld fel a jobb lábad a tető felé, a lábfejed tartsd spiccben! Most emeld fel a törzsed és próbáld meg elérni a lábfejed! Ismételd a gyakorlatot huszonötször egyik, majd másik irányba!

A cikk folytatását a sport4you oldalán lelitek.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.