Egyéb kategória

Ez a három csillagjegy támogatja a legerősebben gyereke álmait

A szülők ilyenek is meg olyanok is, de alapesetben azt szeretnék, hogy a gyerek boldoguljon jól az életben, ne legyenek nehézségei, érje el céljait. Más azt szeretné, hogy mindez komplex módon valósuljon meg. Más meg azt, hogy a gyerek csak úgy.... de boldog legyen. Erre a három csillagjegynek talán ez az utóbbi passzol igazán.

vous - 2019.09.05.
Ez a három csillagjegy támogatja a legerősebben gyereke álmait

Kos

A Kos jegyű emberek életük végéig maguk is az álmaiknak élnek. Nem igazán TERVEZNEK, nem tudatosak, de az álmaikat valahogy mégis tudják követni és rendszerint el is érik azokat. Éppen ezért a gyerekeik álmai is fontosak számukra, még akkor is, ha az azok az álmok nem SIKERRŐL szólnak, vagy nem garantált a siker, se a bőséges gazdagság. Nem számít, az elégedettség a lényeg, amit az álom beteljesedése hoz.

Oroszlán

Akkor tud és akar igazán segítő kezet nyújtani, ha képes AZONOSULNI gyereke álmával, akkor a józan észt is félresöpörve a gyerek mellé áll és éjjel nappal azon dolgozik, hogy a gyerek álma teljesüljön.

Mérleg

Oszt, szoroz, kalkulál, az eredményeket meg is osztja a gyerekkel – felnyitja annak szemét, reális képet fest – neki alapesetben ez a feladata, de ha a gyerek a számok ellenére is ragaszkodik az álmaihoz, akkor félretolja racionális énét és a végsőkig küzd a gyerek mellett. 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.