Egyéb kategória

Ez a három csillagjegy támogatja a legerősebben gyereke álmait

A szülők ilyenek is meg olyanok is, de alapesetben azt szeretnék, hogy a gyerek boldoguljon jól az életben, ne legyenek nehézségei, érje el céljait. Más azt szeretné, hogy mindez komplex módon valósuljon meg. Más meg azt, hogy a gyerek csak úgy.... de boldog legyen. Erre a három csillagjegynek talán ez az utóbbi passzol igazán.

vous - 2019.09.05.
Ez a három csillagjegy támogatja a legerősebben gyereke álmait

Kos

A Kos jegyű emberek életük végéig maguk is az álmaiknak élnek. Nem igazán TERVEZNEK, nem tudatosak, de az álmaikat valahogy mégis tudják követni és rendszerint el is érik azokat. Éppen ezért a gyerekeik álmai is fontosak számukra, még akkor is, ha az azok az álmok nem SIKERRŐL szólnak, vagy nem garantált a siker, se a bőséges gazdagság. Nem számít, az elégedettség a lényeg, amit az álom beteljesedése hoz.

Oroszlán

Akkor tud és akar igazán segítő kezet nyújtani, ha képes AZONOSULNI gyereke álmával, akkor a józan észt is félresöpörve a gyerek mellé áll és éjjel nappal azon dolgozik, hogy a gyerek álma teljesüljön.

Mérleg

Oszt, szoroz, kalkulál, az eredményeket meg is osztja a gyerekkel – felnyitja annak szemét, reális képet fest – neki alapesetben ez a feladata, de ha a gyerek a számok ellenére is ragaszkodik az álmaihoz, akkor félretolja racionális énét és a végsőkig küzd a gyerek mellett. 

Ajánlott cikkek