Egyéb kategória

5 mondat, amit soha ne mondjatok egy Vízöntőnek

A Vízöntők – bár általában nagyon különcök – nagyon érzékenyek, és könnyű megsebezni őket a kritikákkal. Uralkodó bolygóik az Uránusz és a Szaturnusz, melyek önmagukban érdekes ellentéteket hordoznak.

vous - 2021.12.21.
5 mondat, amit soha ne mondjatok egy Vízöntőnek

Az Uránusz forradalmi, a változásokat előmozdító mentális energiái körülöttünk szárnyalnak, hogy lebontsanak minden elavult struktúrát, segítve, támogatva az előbbre jutásban. Ugyanakkor a Szaturnusz óvatossága távolságtartóvá, bizalmatlanná teszi őket. Furcsa fricska, hogy az erős biztonságra törekvés gát lehet előttük az érvényesülésben, fejlődésben.

Tudásukat, eszméiket ne kérdőjelezzük meg, egyrészt azért, mert nagyon büszkék a megszerzett tudásra, másrészt pedig ők valóban előrébb járnak, megelőzik a korukat. A kritikákra túlfejlett igazságérzetüknek köszönhetően vehemensen reagálnak. „Élni és élni hagyni” – ha ezt betartjátok, nem hibázhattok.

Ismerjétek meg a Vízöntő jegyet jobban IDE kattintva!

Forrás:
Cséfalvay Fanny
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.