Egyéb kategória

Ez a három csillagjegy nem tűri az elnyomást

Egy párkapcsolatban, különösen az elején mindannyian hajlamosak vagyunk engedni a másik akaratának, tiszteletben tartjuk elvárásait, mert hisszük, mindaz szerelemből fakad. Ez a három csillagjegy azonban nagyon is résen van.

vous - 2019.07.17.
Ez a három csillagjegy nem tűri az elnyomást

Kos

Szabadnak született, ez nem kérdés és a legkisebb jelre is ugrik. Lehetetlen igába hajtani, bár sokan megpróbálják, hiszen a Kos személyiségű emberek tudnak kicsi bárányként is viselkedni és az megtévesztő lehet.

Oroszlán

Az Oroszlán jegyű embernél nem is érdemes próbálkozni, nem csak lerázza magáról a lasszókat, de durva ellentámadást is indíthat. Olyat, hogy párjának sokáig nem lesz kedve manipulálni vagy erőszakos magatartással akarata alá hajtani a másikat.

Nyilas

Értetlenül áll még a próbálkozás előtt is, mert az lehet komoly? Létezhet olyan, hogy bárki ŐT irányítani, sőt ELNYOMNI akarja? Egy Nyilas nem megy bele veszekedésekbe, válasza a próbálkozásra az, hogy azonnal kilép a kapcsolatból.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Otthon

A népszerű és designos franciaágyak
Otthon
A népszerű és designos franciaágyak
vous - 2023.11.23.
Az alvás fontos szerepet játszik mindennapi életünkben, és egy megbízható franciaágy kiválasztása kulcsfontosságú a pihentető alváshoz. Az ilyen ágyak között két gyakran választott lehetőség van a rugós és a matracos változatok. Mindkét típusnak megvannak a maga előnyei és hátrányai, és a választás függ az egyéni szempontoktól és az alvási szokásoktól.