Egyéb kategória

Ez a három csillagjegy nem tűri a kötöttségeket

Van aki jól, van aki kevésbé, más egyáltalán nem tud megbarátkozni a kötöttségekkel. Sőt, szívből ellenáll. Ez a három csillagjegy a leginkább,

vous - 2019.06.04.
Ez a három csillagjegy nem tűri a kötöttségeket

Kos

Meg se próbáld "befogni" vagy lasszót dobni a nyakába. Minél inkább birtokolnád, annál gyorsabban lök el magától. Erős benne az ellenállás, csak és kizárólag a szelíd, a teljes szabadságát meghagyó szeretettel lehet megőrizni közelségét.

Oroszlán

Nem csak ellenáll, de agresszívvé is válhat, ha valaki szabadságában korlátozni akarja.Ordít és ellenkezik, meneküljön, aki lát.

Nyilas

Először megdöbben, aztán megsértődik. nem is érti, ki az a merész, aki egy pillanatra is korlátot állítana neki. Ha meg akarod fogni, csakis szép szavakkal, mézzel csurgatott kommunikációval sikerülhet. Akkor is csak rövid időre.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
Világ
EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
vous - 2023.06.05.
A törökországi földrengésben érintett hallgatókat is vendégül lát idén az EFOTT fesztivál – jelentette be Dr. Hankó Balázs Zoltán felsőoktatásért felelős államtitkár a rendezvényt beharangozó sajtóeseményen. Elhangzott: az EFOTT az egyetemisták fesztiváljaként a 18-29 éves korosztály egyik legkedveltebb nyári programja. A rendezvény sokszínű zenei kínálatának köszönhetően a középiskolásoktól az egyetemistákon át minden korosztály megtalálhatja a számára legizgalmasabb előadókat, 6 színpadon több mint 100 fellépőt. Július 12. és 16. között többek között a VALMAR, a Wellhello, Dzsúdló, a Halott Pénz, a Follow the Flow, ByeAlex és a Slepp, Azahriah, Majka, a Blue, a La Bouche és a Culture Beat is koncertezik a Velencei-tó partján. A fesztivál nappali programjait összefogó UNIversumba idén rekordszámú felsőoktatási intézmény jelentkezett. A programok középpontjában a kultúra, az egészséges életmód, a digitalizáció és a fenntarthatóság áll majd.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.