Egyéb kategória

Ez a három csillagjegy nem tűri a kötöttségeket

Van aki jól, van aki kevésbé, más egyáltalán nem tud megbarátkozni a kötöttségekkel. Sőt, szívből ellenáll. Ez a három csillagjegy a leginkább,

vous - 2019.06.04.
Ez a három csillagjegy nem tűri a kötöttségeket

Kos

Meg se próbáld "befogni" vagy lasszót dobni a nyakába. Minél inkább birtokolnád, annál gyorsabban lök el magától. Erős benne az ellenállás, csak és kizárólag a szelíd, a teljes szabadságát meghagyó szeretettel lehet megőrizni közelségét.

Oroszlán

Nem csak ellenáll, de agresszívvé is válhat, ha valaki szabadságában korlátozni akarja.Ordít és ellenkezik, meneküljön, aki lát.

Nyilas

Először megdöbben, aztán megsértődik. nem is érti, ki az a merész, aki egy pillanatra is korlátot állítana neki. Ha meg akarod fogni, csakis szép szavakkal, mézzel csurgatott kommunikációval sikerülhet. Akkor is csak rövid időre.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.