Egyéb kategória

Ez a három csillagjegy a legforróbb fejű mind közül

Könnyen felfortyannak, kiabálnak és csapkodnak. Igazi ciklonok, aztán néha megbánják, néha nem.

vous - 2019.06.01.
Ez a három csillagjegy a legforróbb fejű mind közül

Kos

Nem, egy pillanatig se lehet ezen csodálkozni, a Kos egy tűzgömb, vulkáni erejű düh tud ébredni benne egy szempillantás alatt. Persze amilyen gyorsan felhergeli a világ, éppoly gyorsan le is tud higgadni, a következő percben már nem is emlékszik rá, mi hozta ki annyira a sodrából.

Oroszlán

Akkor is bömböl, ha nincs oka rá, kommunikációja sose higgadt. Minden megmozdulása tele van tűzzel, energiával. De ha fel húzza valami, ott kő kövön nem marad. A mellette élők ezt már megszokták, és amúgy is….,az a kutya, amelyik ugat, az nem harap. Csak azok riadnak meg, akiknek még szokatlan a magas feszültség.

Nyilas

Ne szólj be egy Nyilasnak, nem éri meg. Olyan hévvel fordul ellened majd, amire álmodban se gondoltál. Tüzes nyilak záporában találod magad, és jóval erősebb a választámadás, mint amit te tettél. Ha igazságtalan a támadás felé, egy pillanat alatt önti el a tűz az agyát.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!