Egyéb kategória

Ez a három csillagjegy egzotikus kalandokra utazik

Mindannyian szeretünk kicsit kimozdulni a komfortzónánkból, pláne, ha utazásra van lehetőség. Ez a három csillagjegy azonban utazásai során feszegeti az ésszerűség határait.

vous - 2019.05.25.
Ez a három csillagjegy egzotikus kalandokra utazik

Halak

Bár látszólag a Halak nyugalma és otthonszeretete ezt nem támasztja alá, a Halak imádja a kalandos történéseket és utazásokat. Ha választani lehet egy csendes hegyi tó vagy egy egzotikus, trópusi utazás között, egészen biztosan a másodikat választja és a helyi tilalmak ellenére is kipróbálja az extrém helyszín kínálta örömöket.

Bika

Egy Bika elég merész ahhoz, hogy belevágjon egzotikus kalandokba vagy utazásokba. Nem igazán érdekli a látnivaló az új helyeken sem, de minden egzotikus fogást meg fog kóstolni. Egzotikus gasztro kalandor.

Oroszlán

Minél messzebb, minél magasabb, minél veszélyesebb – ez a három jelző lehet az Oroszlánok útjainak legfőbb jellemzője. Extrém magaslatok, nagy lelki és fizikai teherbírást kívánó megpróbáltatások és veszély. Gondold alaposan át, bírod e te magad is a hasonló kihívásokat, ha egy Oroszlán mellé szegődsz útitársnak.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!