Egyéb kategória

Ez a három csillagjegy egzotikus kalandokra utazik

Mindannyian szeretünk kicsit kimozdulni a komfortzónánkból, pláne, ha utazásra van lehetőség. Ez a három csillagjegy azonban utazásai során feszegeti az ésszerűség határait.

vous - 2019.05.25.
Ez a három csillagjegy egzotikus kalandokra utazik

Halak

Bár látszólag a Halak nyugalma és otthonszeretete ezt nem támasztja alá, a Halak imádja a kalandos történéseket és utazásokat. Ha választani lehet egy csendes hegyi tó vagy egy egzotikus, trópusi utazás között, egészen biztosan a másodikat választja és a helyi tilalmak ellenére is kipróbálja az extrém helyszín kínálta örömöket.

Bika

Egy Bika elég merész ahhoz, hogy belevágjon egzotikus kalandokba vagy utazásokba. Nem igazán érdekli a látnivaló az új helyeken sem, de minden egzotikus fogást meg fog kóstolni. Egzotikus gasztro kalandor.

Oroszlán

Minél messzebb, minél magasabb, minél veszélyesebb – ez a három jelző lehet az Oroszlánok útjainak legfőbb jellemzője. Extrém magaslatok, nagy lelki és fizikai teherbírást kívánó megpróbáltatások és veszély. Gondold alaposan át, bírod e te magad is a hasonló kihívásokat, ha egy Oroszlán mellé szegődsz útitársnak.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.