Egyéb kategória

Vous – Angyali üzenet szombatra

Az angyaloknak mára is van üzenetük számotokra. Őrzik minden lépésetek, vigyáznak rátok, segítenek, támogatnak, jelzik az utat.

vous - 2019.05.18.
Vous – Angyali üzenet szombatra

Aki a múltban él, álomvilágban, ködös képek között kering. Semmivel se ad a jelenhez többet a múlt, mint amennyit a még el nem jött élmények adhatnak. Sőt. Az angyalok azt üzenik, hogy ami elmúlt, elmúlt…. el kell engedni. Vagy legalábbis erős ládába zárni, eltemetni, engedni, hogy elfedje a por. Aztán felállni, kihúzni magunkat és sétálni tovább. Erővel és méltósággal, úgy, ahogy azt megírták nekünk.

rozmaring

rozmaring
Forrás:
Pixabay

Napunkat segítő növény a ROZMARING, a finom emlékezés virága.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.