Egyéb kategória

Vous – Angyali üzenet vasárnapra

Az angyaloknak mára is van üzenetük számotokra. Őrzik minden lépésetek, vigyáznak rátok, segítenek, támogatnak, jelzik az utat.

vous - 2019.05.12.
Vous – Angyali üzenet vasárnapra

Munka

Kevés ember szeret tanácsot kérni, mert úgy vélik, aki tanácsot kér, az feltárja gyengeségeit, hibáit vagy hiányosságait. Védtelenné válik, kiszolgáltatottá ebben a farkastörvények irányította földi világban. Pedig hibás a vélekedés, mert aki tanácsot kér, az bizalmat áraszt magából, az lojalitást ígér, az szövetséget köt. Az angyalok azt üzenik, hogy ne legyenek benned félelmek, ha tanácsra szorulsz, csak arra figyelj, hogy a megfelelő emberekhez fordulj.

Szerelem

A szerelemben viszont adjuk kapjuk a sokszor – kéretlen- tanácsokat. A szerelemhez, a párkapcsolatokhoz MINDENKI ért… pedig a valóságban alig van olyan, aki hiteles mérce lehetne vagy igazán bölcs. Talán az idő és a tapasztalat az, ami megvilágíthat dolgokat – néha csak jóval azután, hogy a dolog zajlik, akut és éles. Épp ezért az angyalok azt üzenik, hogy kezeld mindig a helyén a tanácsokat.

Napodat segítő növény a REBARBARA.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.