Egyéb kategória

Ez a három csillagjegy ad második esélyt

Ad esélyt bizony, akkor is, ha azt nem érdemeljük meg, és ez belőlük fakad, mert hatalmas lelkük van és imponáló a bölcsességük.

vous - 2019.05.11.
Ez a három csillagjegy ad második esélyt

Vízöntő

Ez a csillagjegy nem csak egy, de akár több esélyt is ad, még akkor is, ha azt a környezete nem érti, ha gyengének vagy gyávának értékeli viselkedését. A Vízöntők azonban fittyet hánynak mások véleményére és képesek arra, hogy ellenük elkövetett bűntől függetlenül szeressenek.

Ikrek

Ismerik az emberi lélek árnyoldalait és az ember dualista lelkét. Tudják, hogy egy emberen belül elfér a jó és a rossz is. Éppen ezért nem ítélkeznek annyira szigorúan, mellettük van mód újrakezdésre.

Skorpió

Bár tud féltékeny és kemény is lenni a skorpió, mivel ismeri saját gyengeségeit, tisztában van azzal, hogy semmivel sem különb másoknál. Arra azért számíthatunk, hogy a második esély alatt néha-néha belénk mar majd.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.