Egyéb kategória

Vous – Angyali üzenet csütörtökre

Az angyaloknak mára is van üzenetük számotokra. Őrzik minden lépésetek, vigyáznak rátok, segítenek, támogatnak, jelzik az utat.

vous - 2019.04.04.
Vous – Angyali üzenet csütörtökre

Munka: Ismered a szenvedéllyel végzett munka örömét? Az erőt, ami ilyenkor megsokszorozódik? Ismered az izzó energiát, amely szinte szárnyakat ad? Ha nem tudod, legalább NÉHA ilyen energiákkal végezni a feladataidat, akkor valószínűleg ideje más pályára állnod. Az unott tevékenységek, minden szép érzést kifakítanak benned. 

Szerelem: Az izzó szeretet színe nem mindig vörös. Lehet fehér is, ami tiszta, elszánt, törekvő, építő- nem ellobbanó, nem felégető, hanem megtisztító erő. Az angyalok ilyen szerelem üzenetét hozzák feléd.

Napodat segítő növény: FEHÉR SZEGFŰ.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Elöltöltős vagy felültöltős mosógépet érdemes venni?
Otthon
Elöltöltős vagy felültöltős mosógépet érdemes venni?
vous - 2024.05.28.
Több szempontot is figyelembe kell venni, ha azt szeretnénk eldönteni, hogy elöltöltős vagy felültöltős mosógép volna ideálisabb a számunkra. Az első és legfontosabb aspektus az, hogy mekkora terület áll a mosógép rendelkezésére.