Egyéb kategória

Vous – Angyali üzenet hétfőre

Az angyaloknak mára is van üzenetük számotokra. Őrzik minden lépésetek, vigyáznak rátok, segítenek, támogatnak, jelzik az utat.

vous - 2019.05.13.
Vous – Angyali üzenet hétfőre

Egész életünkben reménykedünk valamiben. Holnap okosabbak leszünk. Lefogyunk. Szebbé válunk. Boldogabb életünk lesz. Remélünk csak úgy általánosságban valamit, ami eljön ugyan valamikor de gyakran nem akkor, amikor azt mi szerettük volna.

rose-301406_1920

rose-301406_1920
Forrás:
pixabay

A későn érkező beteljesülés pedig bölcsebbé tehet ugyan de boldogabbá sose. Az angyalok azt üzenik tehát, hogy a remény sose legyen általános, csakis célra fókuszált. Erős nagyon – váljon a remény kívánsággá majd CÉLLÁ. Így sokkal nagyobb az esély arra, hogy nem remélünk hiába. Legyen az munka, párkapcsolat, vagy az élet bármely felülete.

Napodat segítő növény a RÓZSA LEVELE.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.