Egyéb kategória

Laptoptartó 5 perc alatt

Mi is imádunk a neten használható, de tényleg HASZNÁLHATÓ ötletek után böngészni. Erre pedig sok okunk van, hiszen mi se szeretjük pazarolni nehezen megszerzett pénzünket és néha tényleg csak egy villanásnyi ötletre van szükség ahhoz, hogy drága megoldások helyett otthon, házi kellékek segítségével oldjunk meg kényelmetlen helyzeteket. Vagy csak szépítsük otthonunkat. Ennél a videónál már az átalakított, új köntösbe öltöztetett komód is meggyőzött minket, de az ölbe való laptop tartó egészen biztosan csillagos ötöst kap tőletek is.

vous - 2019.03.23.
Laptoptartó 5 perc alatt
Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!