Egyéb kategória

Öt mítosz a fogyásról, amiről mindenkinek tudnia kell!

Rengeteg csacsiságot hallani nap mint nap a fogyásról és a diétákról. Ne higgy el minden azoknak, akik nem értenek hozzá! A következő mítoszválogatást neked is végig kell futnod, hogy tisztában legyél azzal, mi igaz és mi nem!

vous - 2019.03.22.
Öt mítosz a fogyásról, amiről mindenkinek tudnia kell!

A szénhidrátoktól hízol

Minden az arányokon, és a minőségen múlik. Ha nem viszed túlzásba a szénhidrátfogyasztást, és jó szénhidrátokat eszel (vagyis nem gyorsan felszívódó típusúakat), illetve kevés zsírt fogyasztasz mellé, nem fogsz meghízni. A tészta, a fehér rizs és a burgonya ki van zárva, ha súlyt szeretnél veszteni (és ha egészséges életmódot folytatsz).

cukor

cukor
Forrás:
Depositphotos

Kevesebb édességet eszel, ha azok kis darabokban vannak

Igazából az emberek 30 százalékkal többet esznek azokból az édességekből, amiket kis darabokban árulnak (mint például a bonbon). A kisebb adagok arra ösztönöznek téged, hogy többet egyél belőlük. Ha már csalsz egy picit, nagyobb csomagolású édességet válassz, mert azzal magadnak is, és a környezetednek is kevesebb kárt okozol.

A cikk további részét a sport4you oldalán lelitek.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
Világ
EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
vous - 2023.06.05.
A törökországi földrengésben érintett hallgatókat is vendégül lát idén az EFOTT fesztivál – jelentette be Dr. Hankó Balázs Zoltán felsőoktatásért felelős államtitkár a rendezvényt beharangozó sajtóeseményen. Elhangzott: az EFOTT az egyetemisták fesztiváljaként a 18-29 éves korosztály egyik legkedveltebb nyári programja. A rendezvény sokszínű zenei kínálatának köszönhetően a középiskolásoktól az egyetemistákon át minden korosztály megtalálhatja a számára legizgalmasabb előadókat, 6 színpadon több mint 100 fellépőt. Július 12. és 16. között többek között a VALMAR, a Wellhello, Dzsúdló, a Halott Pénz, a Follow the Flow, ByeAlex és a Slepp, Azahriah, Majka, a Blue, a La Bouche és a Culture Beat is koncertezik a Velencei-tó partján. A fesztivál nappali programjait összefogó UNIversumba idén rekordszámú felsőoktatási intézmény jelentkezett. A programok középpontjában a kultúra, az egészséges életmód, a digitalizáció és a fenntarthatóság áll majd.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.