Egyéb kategória

Milyen az erős nő? Néhány példa, amely benneteket is motiválni fog

Befolyásol. Mer kockáztatni. Harcos. Ember. Fegyelmezett. Keményen dolgozik, és eléri a céljait. Ezeket az üzenetek valószínűleg benneteket is motiválnak majd, hogy gondoljátok újra a nőiesség fogalmát, és merjétek megélni a vágyaitokat, küzdjetek az álmaitokért.

vous - 2019.02.26.
Milyen az erős nő? Néhány példa, amely benneteket is motiválni fog

A Converse márka női tervezői idén tavaszra a szeretet, egység és közösség erejéből inspirálódva alkották meg a „Love the Progress” kollekciót. A cipőket olyan múltbéli és jelenkori nők inspirálták, akik kézzel fogható változást hozhatnak a következő generációk életében. Ez egy formabontó, mégis nőies kollekció, amin viselői kézzel írott üzenetekkel és színekkel fejezik ki, mit jelent számukra nőnek lenni.

Objektum doboz

A Love The Progress jelmondata a “Keep Loving, Keep Fighting”, ami amellett, hogy az egyenlőségért való küzdelmet fejezi ki, emlékeztet minket arra, hogy

a szeretet sokkal erősebb a félelemnél.

Az új kampány többek között olyan nemzetközi arcok értelmezését közvetíti, mint a fiatal színésznő és aktivista Millie Bobby Brown, az első hidzsábot viselő balerina Stephanie Kurlow, az önvédelmi oktató Qin Yunguan, a nonkonformista zenész Naomi Preizler és a tech specialista, Kasia Gola. A kampány résztvevői a fehér Converse Chuck 70-jük felsőrészére, saját kézzel írták fel az üzenetüket.

Objektum doboz

Objektum doboz

A kampányban szereplő értelmezések: 

  • Millie Bobby Brown, színésznő és aktivista: Anglia – “a NŐ erős”
  • Stephanie Kurlow, hijabot viselő balerina: Ausztrália “a NŐ befolyásol és mer kockáztatni”
  • Qin Yungquan, önvédelmi oktató: Szingapúr – “a NŐ egy harcos”
  • Naomi Preizler, nonkonformista zenész: Argentína – “a NŐ ember”
  • Kasia Gola, tech szakértő: Lengyelország – “a NŐ fegyelmezett, keményen dolgozik, és eléri céljait”

Nektek hogy tetszik? 

Engel Nóra Lehet, hogy van élet tornacipő nélkül, de köszönöm, nekem jó így!

Lehet, hogy van élet tornacipő nélkül, de köszönöm, nekem jó így!

Azt hiszem, sok cikkből kiderült már: imádom a divatot. Legtöbbet (és legszívesebben) csak erről írok, olvasok. Egy ideje stylistnak tanulok és bolondulok a ruhákért. A szekrényem roskadásig van mindenféle ruhadarabbal és lábbelivel, mégis egyetlenegy fajtát hordok szinte minden nap: tornacipőt. Hogy miért? A válasz egyszerű: mert nekem így jó. De mit tehettek, ha ti is hasonló cipőben jártok és megszabadulnátok a „rossz” szokásaitoktól?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.