Egyéb kategória

Oscar 2019: A 6 legszebb ruha a vörös szőnyegen

Az Oscar-gála elsősorban a filmekről és sztárokról szól, másodsorban a ruhákról. Ennek a cikknek azonban a káprázatos estélyik a főszereplői, amelyek egyértelműen csodaszépek. Mutatjuk 6 kedvencünket a 2019-es gáláról.

vous - 2019.02.25.
Oscar 2019: A 6 legszebb ruha a vörös szőnyegen

Lady Gaga

Az immár Oscar-díjas énekesnő fekete Alexander McQueen ruhában jelent meg a vörös szőnyegen. A nyakában azt a Tiffany-gyémántot, amelyet mindössze háromszor láthattunk nyilvános eseményen – előtte Audrey Hepburn viselte.

Objektum doboz

Glen Close

Az Oscar-díjért szállt versenybe, nem véletlenül öltözött tetőtől talpig aranyba. A díjat ugyan nem ő nyerte, de a ruha káprázatos volt – igaz, elég súlyos is: állítólag 18 kilogrammot nyomott.

Objektum doboz

Kiki Layne

A rózsaszín Versace ruha csöppet sem kislányos, de nem is királylányos. Kiki Layne bebizonyította, hogy a dívák is viselhetnek rózsaszínt.

Objektum doboz

Emilia Clarke

Fényesen csillogó levendulalila ruhában és újra barna hajjal jelent meg a vörös szőnyegen a Trónok harca sztárja.

Objektum doboz

Marie Kondo

Vajon mit keres a rendrakás királynője az Oscaron? Az biztos, hogy Katalin hercegné egyik kedvenc tervezője, Jenny Packham neki is meghozta az örömöt. Mi imádjuk ebben a rózsaszín ruhában! Marie Kondo munkásságáról itt olvashattok >>> bővebben.

Objektum doboz

Ashley Graham

A plus-size szupermodell pontosan tudja, hogyan kell hangsúlyozni homokóra testalkatát. Imádjuk ezt a nőt, a vörös szőnyegen innen és túl is!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.