Egyéb kategória

Fontos interjút tett tönkre a macska

A lengyel akadémikus és egykori antikommunista aktivista interjújának komolyságát saját macskája kérdőjelezte meg. A cica puszta megjelenésével tette hiteltelenné és mókássá a nagyon is komolynak szánt mondatokat. Tény, hogy nem árt alaposabb előkészítés az otthonunkban, esetleg a videós interjúk alkalmával, ha nem szeretnénk hasonló módon járni. Egy kulcsra zárható szoba ezekben az esetekben aranyat ér.

vous - 2019.02.05.
Fontos interjút tett tönkre a macska

Targalski éppen beszélt, amikor a macskája megjelent, és a nyakába mászott. A férfi elképesztő nyugalommal reagált a helyzetre – emeli ki a Newsmax

Objektum doboz

Az eset pont úgy hatott, ahogy a BBC riporterével történt interjú, amit a berohanó gyerekek tettek a nézők számára vidám élménnyé:

Objektum doboz

Ha otthonról dolgozunk, akkor bizony számolnunk kell azzal, hogy az épp otthon lévő gyerek, vagy a kutya, macska beleszólhat a munkánkba. Mielőtt akár telefonos, akár videós interjúba fognánk, vigyük el a csemetét a nagyszülőkhöz, szomszédhoz, vagy kérjünk meg valakit, hogy tartsa csendben az udvaron, vagy egy másik távoli szobában. Még ekkor is történhet valami, ami miatt  a gyerek hangosan üvöltve anyát kéri, de legalább kisebb az esély a kínos magyarázkodásra. A kutyát zárjuk el a kenneljébe, vagy vitessük el sétálni valakivel, mert igen hangosan tud ugatni, arról nem is beszélve, hogy a szemünk előtt kezd el tönkretenni valamit, mert pontosan tudja, hogy most nem tudunk odamenni. A macskák még ennél is home office-ellenesebbek, nyávognak, baleseteket okoznak, odahánynak elénk, vagy egyszerűen ráugranak a billentyűzetre, csak hogy felhívják magukra a figyelmet.

Címkék: #baki #tévéadás
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.