Egyéb kategória

Ilyet is ritkán látni: Egy egész méhraj tapad az autóhoz

A  Mitsubishi Outlander-t vezető, 65 éves Carol Howarth nagyon meglepődött, amikor vásárlás után visszatért az autójához.

vous - 2019.02.01.
Ilyet is ritkán látni: Egy egész méhraj tapad az autóhoz

Nem egészen pontosan húszszer méh tapadt az autóra, és nem voltak hajlandóak távozni – írta a Motortrend.

Objektum doboz

Nem volt sem méz, sem édesség az autóban, aminek illata ilyen erős vonzerővel bírt volna. Miután megérkezett a méhész szakértő, kiderült, hogy valószínűleg valamilyen módon az atuóba repült a méhkirálynő. A méheket hiába fogták be, másnap ugyanúgy rátapadtak a karosszériára. A méhészek újra befogták őket, s ezután végre báékén hagyták az autót – valószínű, hogy közben királynőjük elrepült.  

A méhek egyébként sokkal nagyobb károkat is tudnak okozni. Tavaly a brazil negyedosztálybeli Altos-Nacional mérkőzését le is kellett állítani, mert egy méhraj rátámadt a játékosokra.

A sportoló A. J. Foyt saját texasi farmján támadták meg agresszív méhek. Annyira összecsípték, hogy kórházba kellett szállítani, de másnap kiengedték – írta a Washingtonpost

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.