Egyéb kategória

A Jégember így bírja ki a mínuszokat rövidnadrágban is

A holland extrém sportoló, Wim Hof nem véletlenül kapta a Jégember becenevet: megdöbbentő légzéstechnikája és magabiztos meditációja segítségével nem kell dideregnie, legyen bármennyire dermesztő a hőmérséklet. 

vous - 2019.01.06.
A Jégember így bírja ki a mínuszokat rövidnadrágban is

Tény: ezt az embert bármekkora hidegnek kitehetjük. Rövidgatyában mászta meg a Kilimandzsárót, szintén rövidnadrágban, ráadásul mezítláb futott  egy laza félmaratont a sarkkörön túl mínusz 26 fokban. Több alkalommal pedig jéggel teli kádban vett fürdőt. Világrekordot is döntött vele – írja a Knowledgenuts

Objektum doboz

Különleges jégemberünk máskor úszott egy sportos 80 métert az Északi-sarkon. Ja, mindezt a jégtakaró alatt hajtotta végre, hogy ne legyen annyira barátságos a feladat. 2011-ben pedig  lefutott egy maratont a Namíb-sivatagban víz nélkül. Miért teheti mindezt könnyedén? Állítólag speciális légzéstechnikája segítségével képes megváltoztatni vére oxigénszintjétVígan feszegeti a határait, mert speciális légzéssel megváltoztatja vére oxigénszintjét. Az oxigénszint hatással van az adrenalin termelésre, az adrenalin meg ugye tudjuk abban is segít, hogy átlépjük saját határainkat. Nos, a Jégembernek ez egészen biztosan sikerül.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek