Egyéb kategória

Ezt nem gondoltuk volna Katalin hercegnéről

Meghan hercegné nem híve a vadászatnak, és amennyire lehet, a többi családtag ezt igyekszik tiszteletben tartani. De szenvedélyükről azért nem mondanak le.

vous - 2018.12.31.
Ezt nem gondoltuk volna Katalin hercegnéről

A királyi család tagjai együtt töltötték a karácsonyt Sandrignhamben, ahol különböző, tradicionális szokásokkal ünnepeltek. A hagyományok közé tartozik a vadászat is, mely Meghan Markle-nek nincs túlzottan ínyére, mert nem bírja a felesleges kegyetlenséget. Férjét is megpróbálta lebeszélni a véres szokásról, mindhiába. A vadászat annyira hozzánőtt a királyi család életében, hogy még a nőtagok is olykor puskát ragadnak. 

Objektum doboz

Így tett Katalin is, aki férjével indult vadászni. A források szerint gyakran vadászik akkor, amikor Anmer Hallban, sandringhami rezidenciájukon tartózkodik. Mindenesetre meglepő dolgok derülnek ki a szelídnek tűnő Katalinról.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.