Egyéb kategória

Biztos, hogy hatásos probiotikum-forrást választottatok?

A probiotikumok jó, az egészségeteket támogató baktériumok, amik segítenek bizonyos betegségek legyőzésében, elkerülésében. Tehát egy kiegyensúlyozott rendszer fenntartása fontos, és a probiotikus kiegészítés alkalmazása az egyik módja annak, hogy segítsetek a testeteknek.

vous - 2018.12.29.
Biztos, hogy hatásos probiotikum-forrást választottatok?

A Mind Bodygreen szakértője szerint a probiotikumokkal kapcsolatban az alábbi négy tényezőre érdemes figyelnetek.

Tartalmaz különböző élő kultúrát?

A kutatások azt sugallják, hogy bizonyos törzsek egészségügyi előnyöket nyújtanak, melyek egyeseknél hatékonyabbak, mint másoknál. Mindenesetre minél sokszínűbb és változatosabb élő kultúrát tartalmazó probiotikumot válasszatok.

Megfelelő módon hat?

Számos probiotikum már a gyomorban elveszíti hatását, így nem éri el megfelelően a célját.

Illeszkedik az egészségügyi állapototokhoz?

Mindenkinek különböző az egészségi állapota és az életstílusa, ezért ami az egyiktöknek hat, a másiknak lehet, hogy mit sem ér.

Orvosotok is javasolja?

Egy egészségügyi szakember, aki tájékozott az egészségetekkel, életmódotokkal kapcsolatban, segíthet a választásban.

A savanyú káposzta a legolcsóbb C-vitamin-forrás és probiotikum

A savanyú káposzta a legolcsóbb C-vitamin-forrás és probiotikum
Forrás:
iStock
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
Világ
EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
vous - 2023.06.05.
A törökországi földrengésben érintett hallgatókat is vendégül lát idén az EFOTT fesztivál – jelentette be Dr. Hankó Balázs Zoltán felsőoktatásért felelős államtitkár a rendezvényt beharangozó sajtóeseményen. Elhangzott: az EFOTT az egyetemisták fesztiváljaként a 18-29 éves korosztály egyik legkedveltebb nyári programja. A rendezvény sokszínű zenei kínálatának köszönhetően a középiskolásoktól az egyetemistákon át minden korosztály megtalálhatja a számára legizgalmasabb előadókat, 6 színpadon több mint 100 fellépőt. Július 12. és 16. között többek között a VALMAR, a Wellhello, Dzsúdló, a Halott Pénz, a Follow the Flow, ByeAlex és a Slepp, Azahriah, Majka, a Blue, a La Bouche és a Culture Beat is koncertezik a Velencei-tó partján. A fesztivál nappali programjait összefogó UNIversumba idén rekordszámú felsőoktatási intézmény jelentkezett. A programok középpontjában a kultúra, az egészséges életmód, a digitalizáció és a fenntarthatóság áll majd.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.