Egyéb kategória

Próbáljátok ki a természetes megközelítést az egészséges életmódhoz

A természetes szépségápolás, bőrápolás, egészséges táplálkozás egyre elterjedtebb, és nem véletlenül. Testi, lelki egészségetekre egyaránt jó hatással van, ha a mesterséges alapanyagok és összetevők helyett organikus termékekre váltotok.

vous - 2018.12.23.
Próbáljátok ki a természetes megközelítést az egészséges életmódhoz

Felkészültetek a természetes megoldásokra? Íme a Mind Bodygreen szerzőjének tippjei:

  1. Segítő meditáció: próbáljatok ki különböző meditációs gyakorlatokat, hogy megtaláljátok a számotokra tökéletes megoldást. Figyeljetek a pozitív gondolatokra, mellyel erősíthetitek önbizalmatokat.
  2. Naplóírás: írjátok le elért céljaitokat, teljesítményeiteket, hogy lássátok egyéni fejlődéseteket, valamint vessétek papírra a jövőbeli kitűzött céljaitokat is.
  3. Ki a természetbe: a természetben töltött idő jó hatással lesz rátok, új energiákkal tölt fel. Sétáljatok egyet egy közeli parkban, élvezzétek a jó levegőt, vagy ha tehetitek, menjetek le a vízpartra, hogy feltöltődjetek.
  4. Táplálkozás: figyeljetek az organikus eredetű hozzávalókra, és arra, hogy mire van szüksége szervezeteteknek.
  5. Sétáljatok, edzetek a friss levegőn.

Forrás:
istock
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
Világ
Szuperhősök a kertemben: Itt az ideje segíteni nekik!
vous - 2023.03.11.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos a méhek jelenléte a bolygónkon, hiszen ez az egyetlen rovar a világon, ami képes ételt előállítani az ember számára is, ami nem más, mint a jól ismert méz – írja Zsuzsanna, aki a VOUS vendégszerzői felhívására küldte be írását. A következő sorokban Pálfy Zsuzsanna cikkét olvashatjátok.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.