Egyéb kategória

Karácsonyi filmek listája, amelyek garantáltan meghozzák az ünnepi hangulatot

Mindenkinek megvan a kedvenc karácsonyi filmje. Ezek azok az alkotások, amelyeket megnézve átérezzük az ünnep sokféleségét, a szervezkedést, az ajándékvásárlást, a szenteste szeretetét. A listánk bizonyára nem teljes, hiszen rengeteg film készült, amelyik valamilyen módon magában foglalja az év legszebb ünnepét. Mégis úgy hisszük, hogy mindenki megtalálja a felsorolt filmek között a számára legkedvesebbet. És érdemes megnézni többet is karácsonyig, akár minden nap egyet-egyet. Merthogy a karácsonyi filmek (és zenék) garantáltan meghozzák az ünnepi hangulatot a számunkra.

vous - 2018.12.17.
Karácsonyi filmek listája, amelyek garantáltan meghozzák az ünnepi hangulatot

A ünnepi hangulat nem olyan, ami csak úgy megjelenik. Csak azért, mert már hetek óta feldíszített üzleteket látunk, vagy mert megnyílt a közeli karácsonyi vásár, még nem biztos, hogy átérezzük a közelgő ünnep hangulatát. Ahhoz több kell: megnyugodni, ráhangolódni a karácsonyra. Foglalkozni vele. Erre bizonyára mindenkinek megvan a maga módszere. Abban azonban egyetérthetünk, hogy rohanva, feszültséggel és stresszel telve nem lehet szép ünnepet szervezni a családunknak.

Objektum doboz

Fontos, hogy észrevegyük, mi a fontos

Rengeteg teendő zúdulhat ilyenkor a nyakunkba, amikről persze tudunk, de jellemzően sosem látunk neki időben. Ha idén is elmaradt, ezen már nem tudunk segíteni, de mégsem kell, hogy idegesen kapkodjunk. Inkább álljunk meg egy kicsit, szedjük össze a gondolatainkat, írjunk tervet és időbeosztást, ami segíthet mindent elintézni. Persze mindez akkor megy könnyebben, ha az a bizonyos ünnepi hangulat bennünk is megjelenik a csengők csilingelésével, a fények könnyedségével. Ebben lehetnek nagy segítségünkre a karácsonyi zenék, és persze a filmek.

Nézzétek meg a többi filmet is!

Forrás:
Vous
Ajánlott cikkek