Egyéb kategória

Egyszerű hajdúsító módszerek

Ha a természet annyira elbánt velünk, hogy kevés és vékony szálú hajat adott, akkor sem kell szomorkodnunk és életünk végéig szoros kontyot viselnünk, esetleg daueroltatni a hajunkat. Pár okos trükkel tartást adhatunk lelapuló hajunknak.

vous - 2018.12.10.
Egyszerű hajdúsító módszerek

Habok

Akinek rövid haja, csinosan levágott frizurája van, az nyilván el sem tudja képzelni az életét hajhab nélkül, egész egyszerűen azért, mert anélkül nem áll sehogy. Fontos azonban, hogy mindig keveset használjunk belőle, a túl sok habtól ugyanis nehezebbek lesznek a hajszálaink, és ahelyett, hogy dúsnak hatna a frizuránk, lelapul.

Egy jó vágás csodákra képes

A vékony szálasaknak ritkán áll jól a hosszú egyenes haj, helyette inkább vágassunk magunknak rövid vagy félhosszú lépcsőzetes frizurát, melytől tartósan dúsnak fog tűnni a hajunk. Érdemes 3-4 havonta elmenni a fodrászhoz egy kis igazításra.

Nézzétek meg a többi tippet is!

Forrás:
Unsplash
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!