Egyéb kategória

Egyszerű hajdúsító módszerek

Ha a természet annyira elbánt velünk, hogy kevés és vékony szálú hajat adott, akkor sem kell szomorkodnunk és életünk végéig szoros kontyot viselnünk, esetleg daueroltatni a hajunkat. Pár okos trükkel tartást adhatunk lelapuló hajunknak.

vous - 2018.12.10.
Egyszerű hajdúsító módszerek

Habok

Akinek rövid haja, csinosan levágott frizurája van, az nyilván el sem tudja képzelni az életét hajhab nélkül, egész egyszerűen azért, mert anélkül nem áll sehogy. Fontos azonban, hogy mindig keveset használjunk belőle, a túl sok habtól ugyanis nehezebbek lesznek a hajszálaink, és ahelyett, hogy dúsnak hatna a frizuránk, lelapul.

Egy jó vágás csodákra képes

A vékony szálasaknak ritkán áll jól a hosszú egyenes haj, helyette inkább vágassunk magunknak rövid vagy félhosszú lépcsőzetes frizurát, melytől tartósan dúsnak fog tűnni a hajunk. Érdemes 3-4 havonta elmenni a fodrászhoz egy kis igazításra.

Nézzétek meg a többi tippet is!

Forrás:
Unsplash
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.