Egyéb kategória

Sztártippek, hogy nyugodtan és stressz-mentesen teljen az ünnep

Hozzátok hasonlóan a sztárok is igyekeznek békésen, stressz-mentesen eltölteni a karácsonyi ünnepeket és az adventi időszakot. Connie Britton színésznő például nem szeret főzni, így új ünnepi hagyományokat teremt.

vous - 2018.12.09.
Sztártippek, hogy nyugodtan és stressz-mentesen teljen az ünnep

Connie Britton színésznő (Nashville, Amerikai Horror Story, American Crime Story) a Redbook oldalán osztotta meg tippjeit a teljesen nyugodt, békés, pihentető ünnepekhez.

  • Teremtsetek új ünnepi hagyományokat. Nem muszáj a régi hagyományokhoz mereven ragaszkodnotok, és a tökéletességre törekednetek. Teremthettek új családi hagyományokat is.
  • Lassítsatok le egy kicsit az ajándékbontogatással.
  • Találjátok meg a kedvenc csomagolópapírotokat, és ragaszkodjatok hozzá, ne vegyetek ezerfélét.
  • Válasszatok megfontolt ajándékot a drága holmik helyett.
  • Ne vállaljátok túl magatokat, de nézzetek körbe, mit tehettek a közösségért. Nemcsak pénzt, hanem időt és szeretetet is adományozhattok. Amikor elkezdtek azon gondolkodni, mit tehetnétek másokért, az felemelő érzés.
  • Bakik bármikor történhetnek, de ne stresszeljétek túl magatokat ezek miatt.
Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.