Egyéb kategória

Mit jelentenek az alábbi szimbólumok az álmaitokba?

Az álmok létünk talán legmisztikusabb képződményei, már ősidők óta foglalkoztatják az emberiséget, még a Bibliában is helyet kapott az álomfejtés tudománya.

vous - 2020.10.06.
Mit jelentenek az alábbi szimbólumok az álmaitokba?

Persze nem lehet kiragadni egyetlen álmot sem az ébren töltött óráink kontextusából, hiszen annak egyfajta meghosszabbodása, mégis vannak olyan szimbólumok, melyek mindenkinél ugyanazt jelentik.

Repülés

A repülés a felemelkedéssel, az ambícióinkkal áll kapcsolatban: segítségével érjük el az álmainkat. Repülés közben bármi lehetséges, legyőzzük a gravitációt, ahogy ébren az elénk gördülő akadályokat. Ha azonban nehézkes az előrejutás, hiába futnánk, nem tudunk, olyan, mintha egy sűrű masszában mozognánk, az azt jeleni, nem ott tartunk, ahol szeretnénk, és képtelenek vagyunk előbbre jutni.

Tűz

Ha nagy tüzet látunk a távolban, vágyakat jelent, míg az, ha a tűzzel játszunk, az egyfajta kockázatos tevékenységre utal.

Nézzétek meg a többi szimbólumot is!

Forrás:
Fyouture
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.