Egyéb kategória

4 előnye annak, ha növényi bőrápolásra váltotok

Foglalkoztok azzal, hogy hogyan táplálkozzatok, és az étkezés során egészséges étrendre váltotok. Érdemes ugyanakkor a szépségápolás terén is a növényi alapú termékeket választanotok, hogy ne csak belsőleg, hanem külsőleg is vegyszermentes megoldásokkal kedvezzetek a bőrötöknek.

vous - 2020.11.22.
4 előnye annak, ha növényi bőrápolásra váltotok

Először talán ijesztőnek és nehéznek tűnhet az áttérés a megszokott, jól bevált szépségápolási termékekről a növényi alapú termékekre. Időt és pénzt kell belefektetnetek, hogy megismerjétek az alternatív összetevőket, majd kipróbáljátok a különféle termékeket. Mindez azonban megéri a fáradtságot, hiszen számos előnyt tartogat a bőrápolás terén – írja a Mind Bodygreen.

Ezt érhetitek el azáltal, ha növényi alapú termékekre váltotok:

  • Külső-belső bőrápolás

A bőrápolás csak egy része az egészséges utazásnak, az étkezés, a testmozgás és az alvás mellett. Egy növényekben gazdag bőrápolási rutin felépítése segít elindulni belülről kifelé. A testetek ezáltal veletek együtt dolgozik majd a tápanyagokban gazdagság, hidratáltság és jólét érdekében.

  • Rituálé

A bőrápolás olyan gyengéd termékekkel, amelyek virágokat, gyümölcsöket, gyökérkivonatokat, ásványi anyagokat és illóolajokat tartalmaznak, mélyebb, holisztikus élmény lehet, amely magában foglalja az érzékeket is. Úgy érzitek majd, mint egy új öngondoskodó rítusban lenne részetek.

  • A növényi bőrápolás az önmagatok iránti szeretet kimutatása

Bőrötök meghálálja majd a természetes és egészséges gondoskodást.

  • Tudatos választás annak érdekében, hogy segítsétek a változást

Nem csak a bőrápolási előnyökről van szó. A környezetbarát márkák, amik kedveznek a bolygónak, emlékeztetnek titeket a környezettudatosságra vonatkozó felelősségetekre a napi rutin során. Az egyik legegyszerűbb módja annak, hogy minimalizáljátok a károkozást, az, hogy minden nap kis választásokat tesztek, amelyek együttesen nagy különbséggel járnak majd. Keressetek olyan szépségápolási márkákat, melyek támogatják a fenntartható gyakorlatokat és az etikus beszerzést.

Forrás:
Depositphotos
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.