Egyéb kategória

Nincs többé Hailey Baldwin, hivatalosan is Hailey Bieber lett a modell!

Aki szemfüles és figyelemmel kíséri az instagramot, és az azon lévő sztárokat, azok kiszúrhatták, hogy Hailey Baldwin a nevét Hailey Bieberre változtatta. Úgy tűnik az esküvő tényleg hivatalosan is megtörtént a fiatalok között!

vous - 2018.11.22.
Nincs többé Hailey Baldwin, hivatalosan is Hailey Bieber lett a modell!

Ha eddig lett volna bármennyi szemernyi kétségünk afelől, hogy Justin és Hailey nem házasodtak össze, akkor most már megérkezett az utolsó és egyben legnagyobb bizonyíték is; a szupermodell ugyanis nemrég megváltoztatta Instagram profilján a nevét Hailey Baldwinról, Hailey Bieberre. Úgy tűnik tehát a gyönyörű modell felvette férje nevét, sőt, a híresztelések szerint még le is védette a Hailey Bieber nevet, erről pedig egyesek arra következtetnek, hogy mindez egy ruhamárka előkészítése miatt volt fontos. Hailey közeli ismerői egyébként folyamatosan elmondják a sajtónak, hogy Hailey egy nagyon okos nő, és nem teszi vakon azt, amit Justin mond neki, ezért házasságuk abszolút tiszta, és szerelmen alapuló.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
Otthon
Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
vous - 2023.05.22.
Vettél egy porszívót és szeretnéd a maximumot kihozni belőle? Ezesetben lehet, hogy szükséges lesz pár kiegészítőre, amit a csomagolás nem tartalmazott. Az alábbiakban felsorolunk néhány fontos porszívó tartozékot, amelyek segítenek a hatékony és alapos takarításban: