Egyéb kategória

Stroke gyanújával vitték kórházba Justin Bieber feleségét

Agyvérzésre utaló tünetei miatt szállították kórházba Hailey Biebert, akinek vérrögöt találtak az agyában.

vous - 2022.03.17.
Stroke gyanújával vitték kórházba Justin Bieber feleségét

Hailey nemrég az Instán adott hírt arról, hogy kórházba kellett őt szállítani, mivel stroke-szerű tünetei voltak, amit pár nappal ezelőtt a reggeliző asztalnál ülve érzett először -írja a Noizz.

Így fogalmazott a kiadott közleményben Hailey Bieber:

"Csütörtök reggel a férjemmel leültem reggelizni, amikor szélütés-szerű tüneteim lettek, azonnal a kórházba szállítottak. Azt fedezték fel a vizsgálatok során, hogy egy nagyon kis vérrög keletkezett az agyamban, ami kisebb oxigénhiányhoz vezetett. De a testem meg tudott birkózni a feladattal, néhány órán belül felépültem. Bár ez volt a legfélelmetesebb dolog, amit valaha átéltem, már jól vagyok, pihenek, hálás vagyok az orvosi stábnak, akik foglalkoztak velem."

Követőinek elújságolta, hogy szerencsére már minden tünete elmúlt, és sokkal jobban érzi már magát.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
Otthon
Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
vous - 2023.05.22.
Vettél egy porszívót és szeretnéd a maximumot kihozni belőle? Ezesetben lehet, hogy szükséges lesz pár kiegészítőre, amit a csomagolás nem tartalmazott. Az alábbiakban felsorolunk néhány fontos porszívó tartozékot, amelyek segítenek a hatékony és alapos takarításban: