Egyéb kategória

Stroke gyanújával vitték kórházba Justin Bieber feleségét

Agyvérzésre utaló tünetei miatt szállították kórházba Hailey Biebert, akinek vérrögöt találtak az agyában.

vous - 2022.03.17.
Stroke gyanújával vitték kórházba Justin Bieber feleségét

Hailey nemrég az Instán adott hírt arról, hogy kórházba kellett őt szállítani, mivel stroke-szerű tünetei voltak, amit pár nappal ezelőtt a reggeliző asztalnál ülve érzett először -írja a Noizz.

Így fogalmazott a kiadott közleményben Hailey Bieber:

"Csütörtök reggel a férjemmel leültem reggelizni, amikor szélütés-szerű tüneteim lettek, azonnal a kórházba szállítottak. Azt fedezték fel a vizsgálatok során, hogy egy nagyon kis vérrög keletkezett az agyamban, ami kisebb oxigénhiányhoz vezetett. De a testem meg tudott birkózni a feladattal, néhány órán belül felépültem. Bár ez volt a legfélelmetesebb dolog, amit valaha átéltem, már jól vagyok, pihenek, hálás vagyok az orvosi stábnak, akik foglalkoztak velem."

Követőinek elújságolta, hogy szerencsére már minden tünete elmúlt, és sokkal jobban érzi már magát.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.