Egyéb kategória

Selena Gomez összetört Justin Bieber házasságának hallatán

A Selena-Justin szappanopera úgy tűnik egy olyan sorozat, amely soha nem fog véget érni. Hiába nősül meg az egyik, a dráma ugyanúgy folytatódik, mi pedig már tényleg alig tudjuk követni az eseményeket. A híresztelésekkel ellentétben úgy tűnik Sel mégsem viselte olyan könnyen exe nősülését.

vous - 2018.10.17.
Selena Gomez összetört Justin Bieber házasságának hallatán

Selena Gomez és Justin Bieber hosszú évekig voltak se veled, se nélküled kapcsolatban, a rajongók pedig egy idő után nem is tudták követni, hogy pontosan mi is zajlik a két sztár között. Ha épp szakításban voltak, akkor azt mutatták, hogy már túlvannak a másikon, míg ha összejöttek, akkor ők voltak a legboldogabbak a világon. A “mesének” azonban vége szakadt néhány hónappal ezelőtti szakításukkor, hiszen nem sokkal később Justin eljegyezte, majd el is vette a modell Hailey Baldwint. Selena ezután hirtelen kórházba került, ami egyrészről nemrégiben történt veseátültetése miatt volt, másrészről pedig rossz lelkiállapota miatt. A hírek szerint ugyanis Selena teljesen összetört idegileg és lelkileg, mikor megtudta, hogy Justin nemcsak eljegyezte barátnőjét, de nem sokkal később el is vette. Kórházba kerülése után azonban a régi szerelmespár másik tagja sem viseli jól az eseményeket, Justint állítólag nagyon megviseli, hogy Selena ilyen rossz állapotban. Vajon mi lesz ennek a vége?

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.