Egyéb kategória

Helló, Mrs. Bieber! Hailey Baldwin megváltoztatta a nevét a közösségi oldalon

Arról már korábban mi is beszámoltunk, hogy Justin Bieber és Hailey Baldwin összeházasodtak. Most viszont egy újabb lépést tett a 21 éves feleség, amivel a nyilvánosság előtt újra megmutatta, hogy összetartoznak: megváltoztatta a nevét a közösségi oldalon. Hogy milyen néven találjátok meg mostantól? Íme!

vous - 2018.11.19.
Helló, Mrs. Bieber! Hailey Baldwin megváltoztatta a nevét a közösségi oldalon

A fiatal modell néhány nappal ezelőtt változtatta meg a navét Hailey Baldwinról @haileybieberre, illetve teljes néven Hailey Rhode Bieberre. Persze mindezt csak az Instagramon tette meg, egyelőre Facebookon és Twitteren is 2 “leánykori” nevét használja. Azt nem tudni, hogy miért csak az egyik oldalon változtatta meg a nevet, de talán hamarosan mindenhol az új névvel találkozhatak a rajongók.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
Világ
EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
vous - 2023.06.05.
A törökországi földrengésben érintett hallgatókat is vendégül lát idén az EFOTT fesztivál – jelentette be Dr. Hankó Balázs Zoltán felsőoktatásért felelős államtitkár a rendezvényt beharangozó sajtóeseményen. Elhangzott: az EFOTT az egyetemisták fesztiváljaként a 18-29 éves korosztály egyik legkedveltebb nyári programja. A rendezvény sokszínű zenei kínálatának köszönhetően a középiskolásoktól az egyetemistákon át minden korosztály megtalálhatja a számára legizgalmasabb előadókat, 6 színpadon több mint 100 fellépőt. Július 12. és 16. között többek között a VALMAR, a Wellhello, Dzsúdló, a Halott Pénz, a Follow the Flow, ByeAlex és a Slepp, Azahriah, Majka, a Blue, a La Bouche és a Culture Beat is koncertezik a Velencei-tó partján. A fesztivál nappali programjait összefogó UNIversumba idén rekordszámú felsőoktatási intézmény jelentkezett. A programok középpontjában a kultúra, az egészséges életmód, a digitalizáció és a fenntarthatóság áll majd.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.