Egyéb kategória

Gyors és finom: citromos-zöldfűszeres csirkemell kuszkusszal

Szaladós napokon igazi áldás, ha van egy gyors és finom, könnyen kivitelezhető receptötletünk, amihez a sovány csirkemellfilé és a kuszkusz mindig tökéletes alap, mert mindkettő nagyon jól és változatosan fűszerezhető, és bő negyedóra alatt tálalható is a fűszeres és finom fogás.

vous - 2018.11.19.
Gyors és finom: citromos-zöldfűszeres csirkemell kuszkusszal

A kuszkusz igazi adu ász a konyhában, mert főzés nélkül, forró vízzel felöntve 10 perc alatt kész köretet prezentálhatunk vele, de ilyen a csirkemellfilé is, ami szaftosra és omlósra sütve, kis zöldfűszerrel felturbózva lekörözhetetlen – hiába tartják sokan unalmasnak és jellegtelennek, csakis fűszerezés kérdése! Ideális esetben jó bepácolni előre, de ha erre nincs mód, egy jó kis masszázs is csodákat művel vele!

Ebben a változatban a kuszkusz olívaolajjal, reszelt citromhéjjal ls petrezselyemmel, a csirke citrommal, fehérborral és provence-i zöldfűszerekkel készül, gyors és frappánsan egyszerű, egy pohár borral és egy friss kevert salátával pedig akár ünnepi asztalon is megállja a helyét.

Citromos-zöldfűszeres csirkemell kuszkusszal recept >>>

Forrás:
Depositphotos
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.