Lélek

Ne áltasd magad! – Három jel, hogy nincs jövője a kapcsolatnak

Tudjuk, hogy fájdalmas szembesülni azzal, ha a férfi, akiért odavagyunk, nem viszonozza érzéseinket. Sokszor olyannyira igyekszünk elkerülni a konfrontációt, hogy hosszú ideig ringatjuk magunkat hiú ábrándokba, és szövögetünk meséket közös jövőnkről.

vous - 2023.10.02.
Ne áltasd magad! – Három jel, hogy nincs jövője a kapcsolatnak

Ez azonban időpocsékolás – jobb, ha szembesülünk a valósággal, és keresünk valakit, aki megérdemli figyelmünket, szeretetünket.

Nincs ideje találkozni

Tudjuk, hogy elfoglalt üzletember, lehet, hogy előző házasságából már gyermeke is van, és a hétvégéket vele tölti, a barátaival is szeretne találkozni, ráadásul rendszeresen sportol… De tudjuk, hogy az embernek arra van ideje, amire szeretné, hogy legyen. Ha hetekig nem tudtok összehozni egy újabb randit, akkor fogadjuk el, hogy egyszerűen nem vagyunk neki annyira fontosak, hogy pár órát szabaddá tegyen a kedvünkért.

Nem akar komoly kapcsolatot

Lehet, hogy ezt megemlítette az első találkozások alkalmával, hogy most szakított, nem vágyik komoly kapcsolatra, csak szeretné jól érezni magát, de egyik fülünkön be, másikon ki… Főleg, hogy azóta is kedves, megnevettet, elvisz vacsorázni – egyszóval olyan, mintha minden rendben lenne. Még ha eszünkbe is jut a baljósló mondat, csak legyintünk: majd mi! Majd tőlünk akar komoly kapcsolatot! Valószínűleg azonban tényleg csak egy kis szórakozásra vágyik. Ha mi ezt elfogadjuk, érezzük jól magunkat ebben, de ha többet szeretnénk, érdemes óvatosan rákérdezni, komolyan gondolta-e azt a mondatát, és ha igen, lépjünk tovább!

Csak társaságban figyel ránk

Pár hetente összefutunk vele egy rendezvényen, baráti vacsorán, és olyankor minden csodás. Rengeteg közös témánk van, nagyokat nevetünk együtt, és minden alkalommal várjuk, hogy a végén elkéri a számunkat, és elhív randira – és ez sosem történik meg. Csak akkor foglalkozik velünk, ha társaságban vagyunk. Szégyenlős? Túl elfoglalt? Hagyjuk! Ha többet szeretnénk, legközelebb vegyünk nagy levegőt, és hívjuk el mi! A reakciójából rögtön kiderül, valóban érdeklődik-e irántunk.

Ígéreteket tenni könnyű – a férfiak (de a nők is) hajlamosak szép dolgokat mondani, amiket lehet, hogy abban a pillanatban komolyan is gondolnak, de aztán nem lesz belőlük semmi. Egy ember megítélése során inkább a valódi tettekre figyeljünk, semmint a szavakra!

Forrás: Unsplash

Ajánlott cikkek