Egyéb kategória

A megfázásos időszakban válasszatok természetes gyógymódokat a gyerekek számára

Az őszi, téli időszak kéz a kézben jár a megfázással, náthával, influenzával, amit a legtöbbször a gyerekek kapnak el a legkönnyebben. Fontos, hogy a kicsik szervezetét, ha lehet, természetes gyógymódokkal gyógyítsátok, illetve erősítsétek immunrendszerüket.

vous - 2018.11.17.
A megfázásos időszakban válasszatok természetes gyógymódokat a gyerekek számára

Íme az Eco-Age táplálékszakértői által javasolt, gyermekbarát házi készítmények, melyek felveszik a harcot a megfázással és az influenzával.

  • Szezonális gyógynövények és fűszerek: hagyma, fokhagyma, gyömbér, kurkuma, citrom, gyógynövények és almaecet keveréke. Ebből adjatok egy teáskanálnyit mézhez vagy narancsléhez.
  • Levesek: a forró húsleves alapú levesek fokhagymával gazdagítva mindig segítenek, egyrészt hidratálnak, másrészt a zöldségek segítik az immunrendszert.
  • Vitaminok: C-vitamint, D-vitamint és cinket tartalmazó élelmiszerek.
  • Gyógyteák: mézes gyömbér, bodza vagy kamillatea.
  • Szárított áfonya: olyan aktív összetevőket tartalmaz, amelyek megnyugtatják a gyulladást és az irritációt, jót tesznek a légutaknak. A szárított áfonyát főzzétek bele a gyógyteákba.

Forrás:
Depositphotos
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.