Egyéb kategória

A megfázásos időszakban válasszatok természetes gyógymódokat a gyerekek számára

Az őszi, téli időszak kéz a kézben jár a megfázással, náthával, influenzával, amit a legtöbbször a gyerekek kapnak el a legkönnyebben. Fontos, hogy a kicsik szervezetét, ha lehet, természetes gyógymódokkal gyógyítsátok, illetve erősítsétek immunrendszerüket.

vous - 2018.11.17.
A megfázásos időszakban válasszatok természetes gyógymódokat a gyerekek számára

Íme az Eco-Age táplálékszakértői által javasolt, gyermekbarát házi készítmények, melyek felveszik a harcot a megfázással és az influenzával.

  • Szezonális gyógynövények és fűszerek: hagyma, fokhagyma, gyömbér, kurkuma, citrom, gyógynövények és almaecet keveréke. Ebből adjatok egy teáskanálnyit mézhez vagy narancsléhez.
  • Levesek: a forró húsleves alapú levesek fokhagymával gazdagítva mindig segítenek, egyrészt hidratálnak, másrészt a zöldségek segítik az immunrendszert.
  • Vitaminok: C-vitamint, D-vitamint és cinket tartalmazó élelmiszerek.
  • Gyógyteák: mézes gyömbér, bodza vagy kamillatea.
  • Szárított áfonya: olyan aktív összetevőket tartalmaz, amelyek megnyugtatják a gyulladást és az irritációt, jót tesznek a légutaknak. A szárított áfonyát főzzétek bele a gyógyteákba.

Forrás:
Depositphotos
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!