Egyéb kategória

Channing Tatum ex-felesége ezt üzente az új barátnőnek

Channing Tatum és Jenna Dewan idén tavasszal jelentették be, hogy elválnak, Tatum pedig nemrégiben hozta nyilvánosságra, hogy új kapcsolata van Jessie J énekesnővel.

vous - 2018.11.17.
Channing Tatum ex-felesége ezt üzente az új barátnőnek

A két hölgy annyira hasonlít egymásra, hogy a net népe máris felrótta Tatumnak, hogy volt neje hasonmásával randizik. Jenna Dewan azonban sietett megvédeni az új barátnőt.

Jessie az Instagramos összehasonlításokra reagálva azt írta, egyetlen célja, hogy inspirálja a fiatal lányokat, érezzék jól magukat a bőrükben és fogjanak össze a világ megváltoztatására.

Objektum doboz

Jenna szívhezszóló üzenetben erősítette meg az énekesnő nyilatkozatát arról, hogy nem haragszanak egymásra, és azt írta, nem érez mást Jessie J iránt, mint tiszteletet.

"Amen Jessie! Igen!!!! Nők a nőkért. Nincs szükség negativitásra. Éljünk egy olyan világban, ahol támogatjuk és felemeljük egymást. Pozitív rezgésekre van szükség, semmi másra, mint tiszteletre”.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.