Egyéb kategória

Channing Tatum már túl is lépett? Jesse J-vel talán ők az új álompár?

Channing Tatum és Jenna Dewan hosszú évekig alkották Hollywood egyik legszebb és legirígylésreméltóbb álompárját, azonban sajnos úgy tűnik semmi sem tart örökké, főleg nem Holywoodban. A sztárpár épp válófélben van, ám Channing úgy tűnik hamar túllépett, ugyanis a pletykák máris arról szólnak, hogy Jesse J-vel randizik…

vous - 2018.10.12.
Channing Tatum már túl is lépett? Jesse J-vel talán ők az új álompár?

Channing és felesége, Jenna még áprilisban jelentették be, hogy 12 együtt töltött év után külön utakon folytatják életüket. Ám épp pogonvágott minket a szakításukról szóló hír, máris jön a következő sokk; Tatum ugyanis állítólag Jesse J mellett talált vígaszra, akivel egyébként már évek óta ismerik egymást.

Objektum doboz

Az értesülések szerint az újdonsült pár a seattle-i Henry’s Taverben töltötte a hétvégét, és bár teljesen egyértelmű jelét nem adták annak, hogy egy párt alkotnának, de tekintetük abszolút mindent elárult! Kíváncsian várjuk a további fejleményeket!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!