Egyéb kategória

Váratlan fordulat! Jenna Dewan bepasizott!

A hírek nemrég még attól voltak hangosak, hogy Channing Tatum gyorsan továbblépett volt feleségén, és Jessie J oldalán találta meg a menedéket. Úgy tűnik azonban, hogy exe, Jenna Dewan sem pazarolja az idejét, hiszen nemrég egy titokzatos idegennel látták félreérthetetlen helyzetben.

vous - 2018.10.29.
Váratlan fordulat! Jenna Dewan bepasizott!

A színésznő pár nappal ezelőtt adta be hivatalosan is a válókeresetet, hogy ezzel végleg lezárja kapcsolatát férjével, Channing Tatummal, miután áprilisban bejelnetették szakításukat. Azóta már mi is megírtuk, hogy a színész Jessie J oldalán vígasztalódik, ám a legújabb pletykák szerint Jenna sem szomorkodik egyedül. Jenna ugyanis péntek este a Casamigos Halloween Partyra volt hivatalos, a rendezvényre pedig nem egyedül érkezett. A vendégek elmondása szerint a titokzatos idegen Rozsomáknak öltözött, ráadásul nagyon jóképű, akivel többen csókolózni is látta az újdonsült párt. A férfi kilétét egyelőre homály fedi, mi azonban kíváncsian várjuk a további fejleményeket!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!