Egyéb kategória

Citromos-mézes csirkeszárny ragacsosan, ropogósan

A csirkeszárny az egyik legolcsóbb húsféle, sokan épp ezért le is nézik, pedig a benne lévő sok csontnak köszönhetően isteni finomra süthető. Jó, rendben, nem lehet elegánsan fogyasztani, ezt kézzel kell enni, de néha annyira jólesik!

vous - 2018.11.16.
Citromos-mézes csirkeszárny ragacsosan, ropogósan

A csirkeszárny megosztó étel, de pikánsan pácolva, ropogósra sütve szerintünk verhetetlen. Pofonegyszerű, gyorsan összedobható, tepsiben sütve igazi maceramentes fogás, ami most citromos-mézes változatban készült, kicsit ragacsos, ropogós a bőre, a citromtól a hús nagyon finoman omlós és szaftos marad.

Aki szereti, egy kis csípőssel még felturbózhatja, őrölt csili vagy reszelt gyömbér is nagyon finom bele, ha felnőtteknek készül, és akár magában, partifalatnak vagy mártogatóssal, akár főételként, salátával vagy más körettel is tökéletes.

A hozzávalókat és az elkészítést nézzétek meg ITT!

Forrás:
Depositphotos
Ajánlott cikkek