Egyéb kategória

Varázsoljatok Pinterest-otthont a lakásotokból – 5 nélkülözhetetlen bútorfestési tipp kezdőknek és haladóknak

Legszívesebben lecserélnétek a régi, kopott bútoraitokat, de nincs rá pénzetek? A mi tippünk: fessétek át őket! Nem tetszik az örökölt szekrényetek színe? Utáljátok a lambériát a lakásban? Elegetek van a csúnya, barna székekből? A következő tippek segítségével Pinterest-otthont varázsolhattok a lakásotokból.

vous - 2018.11.07.
Varázsoljatok Pinterest-otthont a lakásotokból – 5 nélkülözhetetlen bútorfestési tipp kezdőknek és haladóknak

Forrás:
Whatever Group

Ha még nem láttátok, hogyan alakítunk át egy csúnyácska szekrényt, nézzétek meg a videót!

Objektum doboz

esküvő trend pinterest

Segítünk, hogy ne vesszetek el a Pinterest hálójában

El vagytok veszve, ha egy street style összeállítást, a szobátok vagy a lakásotok stílusát, esetleg az esküvőtökét kellene kitalálnotok, hogy hogyan is nézzen ki? Képesek vagytok naphosszat gyönyörködni a Pinterest csodálatos világában? Sorba bekedveltek egy rakás képet, és azt hiszitek, pillanatok alatt végeztek az inspirálódással, de minél több képet kattintotok le, annál inkább homályosodik el előttetek a cél? Segítünk! Eláruljuk, hogy tudtok könnyen, egyszerűen, gyorsan és hatékonyan inspirálódni >>>

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.