Egyéb kategória

Justin Bieber életéből hiányzik valami

Justin Bieber olykor üresnek érzi magát, még ha az élete tele is van csodálatos dolgokkal, melyekért hálás lehet – számolt be egy hozzá közel álló forrás.

vous - 2018.11.05.
Justin Bieber életéből hiányzik valami

„Justinnak ugyanúgy vannak rosszabb és jobb napjai, mint mindenkinek” – mondta a forrás a People magazinnak. „De azzal kell a legjobban megküzdenie, hogy tudja, mennyire szerencsés, mégis vannak napok, amikor üresnek és zavarodottnak érzi magát. Úgy érzi, valami hiányzik az életéből, amit nem lehet megvenni. Ez az öröm érzése. Persze, nagyon hálás azért, hogy ilyen csodálatos az élete, és különösen Hailey-ért.

Objektum doboz

"De nehéz neki, hogy nem élvezhet mindent és nem tud örülni. Emiatt már kezeltette is magát.” – magyarázta ismerőse. „Úgy tűnik, hogy jól van, de nem áll készen még arra, hogy új albumot rögzítsen, egyelőre csak Hailey-vel akar lenni. Hailey úgy tűnik, sokkal inkább szeretne dolgozni, ami konfliktusforrás is köztük. Míg Justin szeret csak úgy lógni, moziba menni és lazítani, Hailey-nak sok energiája van, és rengeteg projektötlete, melyeket szeretne megvalósítani.
 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.